Yollar kan gölü

Diyarbakır ve Şanlıurfa bölgesinde dün peş peşe ölümlü kazalar yaşandı. 6 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 19.08.2017 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve anlurfa karayolunda meydana gelen kazalarda 6 kii yaamn yitirdi, 4 kii de yaraland.

5 K ÖLDÜ

Günün ilk yürek yakan kazas öle saatlerinde Birecik- Nizip karayolunun 10uncu kilometresinde meydana geldi. Gaziantepin Nizip lçesi yönüne ilerleyen Musa Kelek yönetimindeki 27 NM 011 plakal hafif ticari araç ile kar yönden gelen Mehmet çelikin kulland 04 AT 961 plakal otomobil kafa kafaya çarpt. Kazada çarpan araçlar arampole devrildi. Hurdaya dönen otomobildeki Muhittin, Tuncay, Aysel ve Fatma çelik olay yerinde yaamn yitirdi, sürücüler Mehmet çelik ve Musa Kelek ile hafif ticari araçta bulunan 2 kii de yaraland. hbarla olay yerine çok sayda salk, kurtarma ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

AYNI ALEDEN

Ambulanslarla hastanelere götürülen ve acil serviste tedaviye alnan 4 yaraldan otomobil sürücüsü Mehmet çelik de doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Kazada ölen 5 kiinin cesetleri, otopsi için morga götürüldü. Olay yerinde çalma yapan jandarma otomobilde bulunan 1 tüfek ve fieklere el koydu. Kaza nedeniyle yaklak 1 saat ulama kapanan karayolu, araçlarn çekilmesinin ardndan yeniden açld.

SVEEK YOLUNDA

Siverekte iki otomobil çarpt: 1 yaral

Diyarbakr- Siverek karayolunun 2. kilometresinde sürücüleri örenilemeyen 13 AZ 663 ile 34 ZF 457 plakal otomobiller hal pazar yaknlarnda çarpt. Kazada Levent . yaraland. Yaral, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Yaralnn salk durumu hakknda bilgi alnamazken, kazayla ilgili soruturma balatld.

KADINA çARPI

Suruç lçesinde, minibüsün çarptt 64 yandaki Hatice Özdemir hayatn kaybetti. Kaza, gece saatlerinde Aligör Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakas örenilmeyen minibüs, yol kenarnda yürüyen Hatice Özdemire çarpt. çarpmann etkisiyle yola savrulan kadn gören vatandalar, salk görevlilerine haber verdi. hbarla olay yerine gelen salk görevlileri tarafndan yaplan müdahaleye ramen yaamn yitiren kadnn cesedi otopsi için morga konuldu.

KAZA 4 YARALI

Mardinin Midyat ilçesinde M.. (31) yönetimindeki, 47 LD 632 minibüs ile A.A. (25) yönetimindeki 64 DU 044 otomobil çarpt. Kazada, araçlarn sürücülerinin yan sra S.. (61) ve M.A. (24) isimli vatandalar yaraland. Yarallar, olay yerine çarlan ambulanslarla kaldrldklar Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd.

Ana Sayfaya Git