İngiltere Başbakanı Johnson, hastanede gözlem altında kalacak

İngiliz basını, Johnson'a oksijen tedavisi uygulandığını, öksürük ve ateş gibi belirtilerin devam ettiğini yazdı.

Haberler 07.04.2020 - 03:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

LONDRA - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaptktan 10 gün sonra hastaneye kaldrlan ngiltere Babakan Boris Johnsonn bir süre daha gözlem altnda kalaca ve bu srada görevine devam edecei bildirildi.

Babakanlk Ofisinden yaplan açklamada, devam eden koronavirüs semptomlar nedeniyle dün akam hastaneye kaldrlan Babakan Boris Johnsonn moralinin yerinde olduu belirtildi.

Johnsonn hastanede rahat bir gece geçirdii ve bir süre daha gözlem altnda kalaca kaydedilen açklamada, Babakann bu srada görevini sürdürecei de açkland.

Babakanlk, Johnsonn ambulansla deil özel otomobille hastaneye gittiini ve durumunun acil olmadn da bildirdi.

Rutin testler için hastaneye gittim

55 yandaki Johnson da sosyal medya hesabndan, Dün gece, doktorumun tavsiyesi üzerine, hala koronavirüs semptomlar göstermem nedeniyle baz rutin testler için hastaneye gittim. Bu virüsle mücadele etmek ve herkesi güvende tutmak için çalrken, moralim yerinde ve ekibimle de iletiim halindeyim. açklamasn yapt.

Oksijen tedavisi uyguland iddia edildi

ngiliz basn ise Londradaki St Thomas Hastanesine kaldrlan Johnsona oksijen tedavisi uygulandn yazd. Haberlerde, Babakanda halen öksürük ve ate görüldüü ve ne zaman taburcu edileceinin bilinmedii de ifade edildi.

Görüntüsü dikkati çekmiti

Ate ve öksürük belirtileri gösteren Johnsonn 27 Martta yaplan testi pozitif çkmt. O tarihten beri kendini izole eden Babakan Johnson, 3 Nisanda yaymlad videoda, Hala ateim var ve bu nedenle hükümetin tavsiyesi uyarnca, bu belirti gidene kadar kendimi tecrit etmeyi sürdürmem gerekiyor. demiti.

Johnsonn bu videosuyla 2 Nisan akam salk çalanlarn alklamas srasnda çekilen görüntüsünde hastaln üzerinde yol açt etki dikkati çekmiti.

Ana Sayfaya Git