Las Vegas saldırısında en az 50 kişi öldü 400'den fazla yaralı var

Las Vegas polisi, ABD'nin Las Vegas kentinde konsere düzenlenen silahlı saldırıda ölenlerin 50, yaralıların da 400 kişiyi aştığını duyurdu.

Haberler 03.10.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

las Vegasta düzenlenen bir country müzik festivalinde seyircilerin üzerine, bir otelin 32. katndan ate açarak en az 50 kiiyi öldürürken 400ün üzerinde kiiyi yaralayan 64 yandaki Stephen Paddock polis tarafndan vurularak ele geçirildi.

ÖLENLERN SAYISI ARTTI

Clark ilçesi erifi Joseph Lombardo yapt açklamada saldrgann yalnz hareket ettiini ve her hangi bir silahl gruba üye olduunun düünülmediini söyledi.

ABD Bakan Donald Trump saldrya Twitter üzerinden tepki göstererek, Saldrda hayatn kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerimi sunarm. dedi.

Saldrgann kardei Eric Paddock ise yapt açklamada ailesinin son derece akn olduunu belirterek, O sadece normal bir insand, onu bu saldrya iten eyin ne olduu hakknda hiçbir ey bilmiyoruz. dedi.

Las Vegas Polis Departmanndan yaplan açklamada, iki polis memurunun olay yaraland, bir polisin olay hafif yaralarla atlatrken dierinin durumunun ameliyat sonrasnda stabil olduu duyuruldu.

ERDOAN SALDIRIYI KINADI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan: ABDnin Las Vegas ehrinde yaanan terör saldrsn iddetle knyorum. Bu tür olaylarn bir daha yaanmamas temennisiyle, saldrda hayatn kaybedenlerin aileleri bata olmak üzere tüm ABD halkna Türk Milleti adna basal diliyorum.

Ana Sayfaya Git