Beslenme dostu okul!

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu programlarına başvuru yapıp sertifika ve başarı belgesi almayı hak eden eğitim kurumlarına ödülleri verildi.

Haberler 27.05.2017 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Milli Eitim Müdürlüüne bal örgün ve yaygn eitim kurumlarnn temizlik ve hijyen konusunda tevik edilmesi, okul salnn daha iyi düzeye çkarlmas amacyla balatlan Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu programna katlan okul ve kurumlarn idarecilerine, saladklar baardan dolay sertifika ve baar belgesi verildi.

l Halk Sal Müdürlüü ve l Milli Eitim Müdürlüü tarafndan ortaklaa gerçekletirilen programn ödül törenine l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslann yan sra l Halk Sal Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, l Milli Eitim Müdür Yardmcs Ali Ok, l Halk Sal Müdür Yardmcs Dr. Recep Bütün, Ergani lçe Milli Eitim Müdürü Ahmet Atabay, l Milli Eitim ube Müdürleri Ramazan Tekdemir, Necdet Güler ile Mansur Kendal, l Halk Sal ube Müdürü lhan Ulu ve okul müdürleri katld.

BESLENME DOSTU OKULLAR

Aç konumas yapan l Milli Eitim Müdürü Aslan, Yöneticilikte en kötü ey; makam ile deien insanlardr, geldii makama göre ekillenen insanlardr, makamyla birlikte karakteri ve ahsiyeti ekillenen insanlardr. Ama bizim yöneticilik anlaymz makamyla ereflenen deil, geldii makam ereflendiren kiiler olmalyz. Bu görevler bizlere birer emanettir. Dolaysyla bulunduumuz kurumlarda sevgiyi ve hizmeti tesis etmek bizim en önemli görevlerimizdendir. Bulunduumuz makamlarda asla kiiliimizi, kimliimizi kaybetmememiz gerekiyor. Siz deerli okul müdürlerimi Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Programlarna göstermi olduunuz ilgiden dolay içten tebrik ediyorum. Sizler o makamn kymetini bilmi ve hakkn vermi olan okul müdürlerisiniz. Bu okul müdürlerimiz sosyal ve kültürel anlamda, fiziki anlamda, temizlik anlamnda okullarnda farkllk meydana getirmi olan okul müdürlerimizsiniz. Her zaman dediim gibi Okul müdürü ne ise okulu da odur iarndan hareketle sizler de okullarnzn çehresini deitirerek okullarnza layk birer okul müdürü oldunuz. Biz eitimin her kademesinde bulunan bir ekibiz. Bu ekip olarak öncellikle birbirimize kar samimi bir muhabbetle çalmalarmz sürdürdüümüz sürece baarya ulaacaz. Okullarnzda yaptnz farkllktan dolay hepinizi tekrar yürekten kutluyorum. Bu baarl çalmalarnzn devamlln diliyorum eklinde konutu.

SERTFKALARI VERLD

Konumann ardndan Beslenme Dostu ve Beyaz Bayrak Programlar kapsamnda l Halk Sal ve l Milli Eitim Müdürlüü ekipleri tarafndan yl boyunca yapan çalmalarn gösterildii bir sunum gösterimi gerçekletirildi.

Sunumun ardndan Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu programlarna bavuru yapp sertifika ve baar belgesi alan okul/kurumlarn idarecilerine baar belgeleri ve sertifikalar teslim edildi. Tören, Kayapnar Halk Eitimi Merkezi Müzik grubu tarafndan verilen mini konserin ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git