Bodrum tanıtım tırı Diyarbakır’da

İç turizmi canlandırmak için “Bodrum sizi çağırıyor” sloganıyla hazırlanan Bodrum Tanıtım Tırı, Türkiye’nin 30 farklı ilini geziyor.

Haberler 02.05.2017 - 07:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bodrum Kaymakaml, Bodrum Tantma Vakf ve Bodrum Belediyesi tarafndan oluturulan Tantm Tr, 2-3 Mays tarihlerinde Diyarbakrda olacak. Dakap meydanna kurulacak olan tr, sabah 09.30 ila 18.00 saatleri arasnda gezilebilecek. Bodrumun simgesi begonviller ile mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tr ziyaret edecek olanlar, Bodrum tablolar, üç boyutlu Bodrum tantm filmi, resim sergisi, mandalina gazozu, kolonyas ve lokumu gibi Bodrumun yerel tatlar ve ürünlerinden oluan tantm materyalleri ile karlaacak. Diyarbakr, tantm trnn urad 22nci il olacak.

BODRUM TIRI DYARBAKIRDA

Bodrum Tantm TIR Koordinatörü Fikret Hdr, Bu proje Esiz Bodrum konseptinde Bodrumun Anadolu halk ile buluma projesi. Diyarbakr 22inci ilimiz. Toplamda 30 ili dolaacaz. Anadolu halk Bodruma inanlmaz ilgi gösteriyor ve çok seviyor. Biz de Anadolu halkn seviyoruz. Her skntmzda, sktmzda Anadolu halk Bodruma ilgi göstererek Bodrumun ayakta kalmasn salad. Bodrum Belediye Bakanmz Mehmet Kocadon bu nedenle Anadolu halkna teekkür etmek ve onlarla bir arada olabilmek için böyle bir proje hayata geçirdi. Projeye birçok kurum destek veriyor. Bodrum Kaymakaml himayesinde çktk yola. Yerel yönetimler var, sivil toplum örgütleri var. Younda bir ilgi var Bodruma. Burada sat yapmyoruz ama bilgilendirme amaçl broür ve kitapçklarmz var. Ayrca TIRda fotoraf sergimiz ve üç boyutlu filmimizle vatandalarmza ulamaya çalyoruz. Tüm Diyarbakrllar trmza bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git