Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık bulundurulacak

9 ağustos pazar günü yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) katılacak adaylar için olabilecek aksaklıkların giderilmesi hususunda Diyarbakır Yenişehir ve Sur İlçe Nüfus Müdürlüklerinin açık olacağı bildirildi.

Haberler 07.08.2020 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, DGS Dikey Geçi Snavna katlacak adaylardan nüfus cüzdan veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartn kaybeden ve yeniden çkarmak isteyen adaylar için Snava Giri Belgesi ile bir adet fotoraf yannda getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak Geçici Kimlik Belgesi verilmesi hususunda Yeniehir ve Sur lçe Nüfus Müdürlükleri 9 Austos pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasnda açk tutulacaktr. denildi.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLER

Açklamann devamnda, TCKK ilikin deerli bedel tahsilatnn Vergi Dairesi Müdürlüklerince, anlamal bankalar ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yaplmamas halinde deerli kt bedeli tahsilat yaplmadan snava katlacak adaylarn Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kart bavurusunun alnmas salanarak Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecektir. ifadelerine yer verildi.

lk mesai gününde deerli kt bedelinin yatrlmamas halinde ise kimlik kart bavurusunun iptal edilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git