“Paylaşarak yaşayabiliriz”

Diyarbakır’da soğuyan havalarda yiyecek bulmakta zorlanan kuşların imdadına yetişen Diyarbakırlı genç örnek oldu.

Haberler 23.10.2017 - 08:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl genç esnaf, souyan havalarda yiyecek bulmakta zorlanan serçe ve yusuftutan türü kular her gün buday ile besleyerek herkese örnek olmay baard.

Genç yana ramen frnda çalan Kemal Mzrak(16), 2 ay önce frna buday tarken yere dökülen budaylarn kular tarafndan yenildiini fark etti. Bundan etkilenen Mzrak, yerdeki budaylar bittikten sonra kular yemsiz brakmak istemedi.

Kular da yiyecee ihtiyaç duyar

yerinin önünde yüzlerce kuu besleyen Mzrak, Kular da canldr, yiyecee ihtiyaç duyarlar. Onlar besliyoruz. Bir sefer buday dökülmütü. Kular gelip yemeye balad. Houmuza gitti, o gündür bugündür kulara yem atyoruz. Kular da bizlere alt. dedi.

yilii hissediyoruz

Mzrak konumasnn devamnda, Bunu yaptmzda iyilik ve temiz duygular hissediyoruz. Kularn özgürlüüne de engel deil. Vatandalarn ve müterilerin de houna gidiyor. Bize olumlu tepkiler veriyorlar. Biz onlara onlar da bize alt. eklinde konutu.

Paylaarak yaayabiliriz

Mzrak konumasnda son olarak, Hayata genç yata atldmz için biz de biliyoruz hayatn ne kadar zor olduunu. Doada herkesin birbirine ihtiyac vardr. Paylaarak yaayabiliriz ancak. Yoksa herkes kendini düünürse, nereye varabiliriz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git