Diyarbakır’da Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramı hazırlıklarını birçok alanda sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kurbanlık alımı ve kesiminin sağlıklı bir şekilde yapması için kurban satış ve kesim yerlerini belirledi.

Haberler 14.08.2018 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, vatandalarn Kurban Bayramnda kurbanlarn salkl ve hijyenik bir ortamda kesebilmesi için kurban sat ve kesim yerlerini belirledi. 4 merkez ilçede 15 farkl noktada belirlenen yerlerde çalmalarn tamamlayan Büyükehir Belediyesi, çevre ve görüntü kirlilii yaanmamas için vatandalar belirlenen yerler dnda kurban sat ve kesimi yapmamalar konularnda uyarda bulundu. Vatandalar, yaanacak her hangi bir sorun karsnda Alo 153 hattndan Büyükehir Belediyesini arayabilirler.

Belirlenen kurban sat yerleri

Büyükehir Belediyesi Canl Hayvan Borsas, lçe Otogar kars kömür tevzi sahas, skanevleri Yeniköy Mezarl kars, Kayapnar Peyas Mahallesi MKB Lisesi alt ve çarkl bölgesindeki besi çiftlikleri.

Kurban kesim yerleri

Sur ilçesinde, Mardin yolu üzeri Büyükehir Belediyesi Canl Hayvan Borsas, Mardin yolu üzeri MAY-ET Kombinas, Yeniehir ilçesinde, Seyrantepe TOK Camisi kars sabit semt pazar, Üçkuyular TOK sabit semt pazar, Ofis Kurdolu Lojmanlar alan içindeki beton saha, Mehmet Akif Ersoy Bulvar Carrefur Otopark Balar ilçesinde, Mardin yolu üzeri 2.Hava Taktik Kuvvet Komutanl oto ykama yeri, Kayapnar ilçesinde, anlurfa yolu üzeri Emniyet Lojmanlar eski stma sistem binas yan, Kayapnar Belediyesi Köy Ürünleri Pazar Yeri ve Organik Tarm Pazar

Ana Sayfaya Git