Mesleğin en iyileri

Bu yıl dördüncüsü yapılacak törende iş, siyaset, sağlık, hukuk, sanat, spor, medya gibi birçok alanda faaliyet gösteren 30 civarında başarılı kişiye plaket verilecek.

Haberler 28.11.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkezi Ankarada bulunan anlurfa Platformu ve anlurfa Gönüllüleri Derneince geleneksel olarak düzenlenen Mesleinde En yiler Ödül Töreninin bu yl 4üncüsü yaplacak.

Üç yldan bu yana i, siyaset, salk, hukuk, sanat, spor, medya gibi birçok alanda faaliyet gösteren meslein öncülerini bir araya getiren Platform, bu yl da 30 civarnda baarl kiiyi, ödül gecesinde buluturacak.

Ankara çankayadaki bir otelde 29 Kasm Cuma günü saat 20.00de düzenlenecek törende, bu yl Hürriyet gazetesi yazar Abdülkadir Selvi, RTÜK eski bakan Zahid Akman, TRT Haber Haber Koordinatörü Mehmet Yeilkaya, Milli güreçi Taha Akgül, Ankara Devlet Türk Halk Müzii Korosu efi Necmi Kran, Akademisyen, psikolog ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Haliliye Belediye Bakan Mehmet Canpolat ve Gündem Ötesi Programnn sunucusu Pelin çift gibi mesleinde fark yaratan isimlere plaket verilecek.

Törende, Kültür ve Turizm Bakanl Klasik Türk Müzii Korosu da davetliler için konser verecek.

- Fark yaratanlar ödüllendirilecek

anlurfa Platformu Bakan Habip çadrc, gazetecilere yapt açklamada mesleinde fark yaratan, Türkiyenin gelimesi ve kalknmasna katkda bulunan baarl kiileri ödüllendirmeyi ilke edindiklerini söyledi.

Yllardan beri bu amaçla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden çadrc, Artk geleneksel hale gelen ödül törenimizde hem ülkemiz hem de anlurfamzn deerlerini ön plana çkaryoruz. Ayrca toplumun farkl kesimlerini bir araya getiriyoruz. mkan olan hemehrilerimizi Ankarada, programn yapld mekana bekliyoruz. anlurfadaki hemehrilerimizin de yerel televizyonlar araclyla canl yaynlanacak programda heyecanmza ortak olmasn istiyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git