Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretleri Şubat 2017

Yavuz Sultan Selim köprüsü geçiş fiyatlarına bakılacak olunursa Şubat ayı içerisinde yüzde 23 mevcut zam yapıldığı öğrenildi.

Haberler 22.04.2017 - 16:40 Son Güncelleme : 22.04.2017 - 17:26

Yavuz Sultan Selim Köprüsü son dakika zaml fiyatlar açkland. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve ona balantl olan yllarda ubat ay içerisinde dolar bazl olarak yüzde 23 zam yapld örenildi. Köprüdeki mevcut zam, BBnin Karayollarna yazd yaz ile örenildi.

ARTI YÜZDE 23 OLDU

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve balant yollarna zam geldi. Zammn nedeni dolar fiyatndaki art. 3. Köprü ve balant yollarndaki art yüzde 23ü buldu. En ksa mesafede olan 600 metrelik yol için alnan ücret 65 kurutan 80 kurua çkt. Zammn gerekçesinin dolardaki art olduu belirtildi.

stanbul Büyükehir Belediyesinin karayllarna yazd yaz sonrasnda ortaya çkan zam haberinde, Karayollarna bir yaz yazarak 600 metrelik STOç balant yollarna yerletirilen gielerin kaldrlmas istendi. Yazya yant beklenirken, ücret art haberi geldi.

YOLLAR DOLARA ENDEKSL

3. Köprü ve yol ücretleri dolara endeksli. Önceden STOç-TEM sapandan giren, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü geçerek çamlk Gielerinden çkan otomobil 37 lira ödüyordu. imdi ise 45 liraya çkt. Yetkililer ise bu artn ubat ayndan bu yana geçerli olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git