23 haziran korona tablosu, bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı Koca yorumu ve uyarısıyla güncellendi mi

23 Haziran korona tablosu detayları bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı, cevabını bekliyor Her akşam 20.00 civarı interneti başına oturan vatandaş bu akşam da 23 haziran korona tablosu nu merakla bekliyor Peki 23 haziran korona tablosu yayınlandı mı? işte tüm detaylarla 23 haziran korona tablosu vaka sayısı gibi detaylar

Haberler 23.06.2020 - 17:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

23 Haziran korona tablosu detaylar bugünkü vaka says, bugünkü ölü says, cevabn bekliyor Her akam 20.00 civar interneti bana oturan vatanda bu akam da 23 haziran korona tablosu nu merakla bekliyor Peki 23 haziran korona tablosu yaynland m? ite tüm detaylarla 23 haziran korona tablosu vaka says gibi detaylar 23 Haziran korona tablosu yaynland m? Her akam merak edilen merakla yantlanmas beklenen soru bugünkü vaka says, bugünkü korona tablosu, bugünkü ölü says olurken, 23 Haziran Sal günü için korona tablosunun yaynlap yaynlamad da merakla aratrlyor. Normalleme süreci öncesinde 600 lere kadar düen korona vaka says, 1 haziran normalleme süreci akabinde biraz artm, herkes 2. dalga geldi yorumlarn yapmt. Uzmanlar ise normalleme süreci boyunca vaka saysnn biraz artabileceini söylemi ve dikkatli olunmas konusunda uyarlarda bulunmutu. Maske takma zorunluluuun getirilmesi ve sosyal mesafe artlar kapsamnda 23 haziran korona vaka saysnda azalma umarak bugün kü korona tablosu ve bugünkü vaka says detaylarn inceliyoruz.

Salk Bakan Fahrettin Koca, 22 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosunu dün akam yaynlad.

Bakan Koca Twitterdan yapt açklamada; zmirde 28, Kocaelide 20, Sakaryada 3 vakamz youn bakmda. Toplam test saymz 3 milyona yaklat. Bugün iyileen hasta saymz yeni vaka saymzn üstünde. Fakat mücadelemiz için aradaki fark yeterli deil. Vaka saymz tedbirlerle azaltmalyz.

23 HAZRAN KORONA TABLOSU - VAKA SAYISI- BUGÜNKÜ ÖLÜ SAYISI

Her akam 20.00 civar Salk Bakan Fahrettin Koca tarafndan açklanan günlük korona tablosu 23 Haziran vaka says bugünkü ölü says gibi detaylar henüz açklanmad. Bugünkü korona vaka says açkland an da haberimiz güüncellenecektir.

Ana Sayfaya Git