46 ilde "Kur’an Pınarı Sınavı" yapılacak

Kur'an Nesli Platformu tarafından 46 ilde yarın umre ödüllü "Kur'an Pınarı Sınavı" yapılacak.

Haberler 05.11.2017 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuran Nesli Platformu tarafndan yaplan açklamada, 3 ayr kategoride umre ödüllü Kuran Pnar Snav temasyla yarn 46 ilde ve 100ün üzerinde merkezde snav yaplaca belirtildi.

Kuran Nesli Platformu Bakan Molla Beir imek, Kurann iyi anlalmas için bu tür etkinlikleri yaptklarn ifade ederek, Kuran Nesli Platformu olarak her yl Kuran- anlamak adna geleneksel olarak düzenlediimiz bir yeni snav daha düzenliyoruz. 5 Kasm Pazar günü 46 il ve 100ün üzerinde snav merkezinde, üç ayr kategoride Kuran Nesline Kuran Pnar adyla düzenlediimiz snava on binlerce Kuran a katlacaktr. Gündemimizi vahiyle yourmak ve hayatmz Kuran ile ekillendirmek en büyük gayemizdir. dedi.

Snava gireceklere baarlar dileyen imek, unlar söyledi: Platformumuzun adndan da anlalaca üzere neslimizin Kuran ile ina ve ihyas maksadyla gerçekletirdiimiz etkinliklerimizin en önemli ayaklarndan biri olarak gördüümüz bu snavlara gösterilen teveccüh bizleri gelecee dair ümitlendirmekte ve azmimizi arttrmaktadr. Sizin en hayrlnz Kuran- örenen ve öreteninizdir hadisinden hareketle böylesi hayrl bir faaliyetin içinde olmann ne denli önemli olduunun bilincindeyiz. Derdi, davas Kuran olan tüm kardelerimizi böylesi hayrl ilerde destekçi olmaya ve katkda bulunmaya davet ediyoruz. imdiden snava girecek tüm Kuran klarna baarlar diliyoruz. (LKHA)

Ana Sayfaya Git