Askerlerle iftar yemeği

Vali Güzeloğlu, Silvan’da görev yapan Jandarma Komando Alay Komutanlığında askerlerle birlikte iftar açtı.

Haberler 31.05.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlnda düzenlenen ftar programna katlarak mehmetçikle birlikte iftar açt.

ftar Programna Vali Güzelolunun yan sra Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç, 16. Mekanize Tugay Komutan Tugeneral Mustafa Yaar Aslanhan, 8. Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Ersin Eser, Silvan kaymakam Adem çelik, l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Baolu, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Silvan Jandarma Komando Alay Komutan Albay Gönen Süslü ile askerler katld.

Silvan Jandarma Komando Alay Komutan Albay Gönen Süslünün açl konumas ile balayan iftar program Vali Güzelolunun konumas ile devam etti.

MEHMETçKE SESLEND

Vali Güzelolu, konumasna; Bugün mübarek Ramazan aynn manevi açdan çok anlaml bir iftar akamnda, bu kahramanlar çats altnda olmaktan bu sofrada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vatann, bayran, ezann, bütün deerlerimizin uruna ehadete yürüyen bütün ehitlerimizi rahmetle, minnetle anyorum. Ruhlar ad, mekanlar cennet olsun. Rabbim onlardan razdr. nallah bizleri de cennetinde onlara komu eylesin diyerek balad.

HANETLKLERE KARI

Konumasnn devamnda Güzelolu öyle dedi; Bu büyük millet, devlet, tarihin her döneminde, adaleti, insanl, ahlak temsil eden, bu deerler uruna cann seve seve feda eden ama söz konusu vatan olursa her eyini bir lahzada, düünmeden, gözünü krpmadan, ihanetin karsnda dimdik durarak mücadele eden bir asil duruun milletidir. Vali Güzelolu, Her kim bu deerlere kasteder, ihaneti temsil ederse, akbeti, kahrolmak, yok olmak tükenmektir. Hamdolsun bugün, bir büyük kahramanlk destan sergileyen, ehitler Tepesinin kahramanlar nurlanan ehitlerin yannda onurlanan kahraman gazi evlatlarn kararllyla tehditleri, brakn snrlarmzda, snrlarmzn ötesinde dahi bertaraf etmeye, hatta insanlk adna ortaya konan bir büyük iradeyi sergilemenin onuru ve gururu içerisindeyiz diye konutu.

Vali Güzelolu, Bu devletle milleti ebediyete kadar sonsuza kadar, gelecek her gün güçlenerek, gelierek, dostuna güven ve dümanna ürperti veren gelime ile sonsuza kadar mukadder eylesin. Diyarbakrda salanan huzur ve güven ortamnn her köede her kiiye hissedilmesinin kahraman olarak sizleri saygyla ve sevgiyle selamlyorum. Rabbim tuttuumuz oruçlar kabul kabul eylesin. Devletimize ve milletimize sonsuza kadar korusun inallah diyerek sözlerini tamamlad.

Konumalarn ardndan okunan Kuran- Kerim tilaveti sonras akam ezannn okunmas ve yaplan dua ile iftar açld. ftar yemeinin ardndan edilen dua ile program sona erdi.

Ana Sayfaya Git