"Evet" için nöbet

"Birlik için Evet Platformu" çatısı altında bir araya gelen 56 sivil toplum kuruluşu, halk oylaması için kurdukları merkezde nöbet tutacak.

Haberler 03.04.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte Birlik için Evet Platformu çats altnda bir araya gelen 56 sivil toplum kuruluu (STK), 16 Nisanda gerçekletirilecek halk oylamas için kurduklar merkezde nöbet tutacak.

Güres Caddesinde oluturulan Birlik çin Evet Platformu Tantm Merkezinde bir araya gelen ve aralarnda Memur-Sen, Ensar Vakf, HUDER, TÜGVA, HH, lim Yayma Cemiyeti ve Anadolu Gençlik Dernei temsilcisinin yer ald platform üyeleri, halk oylamasyla ilgili yaplacak çalmalar hakknda görü al veriinde bulundu.

Platform sözcüsü Murat eker, yapt açklamada, STKlarn srayla nöbet tutacan merkezde halk oylamasyla ilgili vatandalar detayl ekilde bilgilendireceini söyledi.

eker, merkezin sadece platform üyelerine deil, herkese açk olacan aktard.

- Biz uyursak çocuklarmz uyuyamayacak

16 Nisana kadar herkesin evet için sahada olmas gerektiini vurgulayan eker, unlar kaydetti:

Platform üyesi STKlar, srayla tantm merkezimizde nöbet tutacak. Eer biz uyursak bundan sonra çocuklarmz uyumayacak. O nedenle sahada olmamz gerekir. Sahada siz dostlarmzn desteklerini bizden esirgememesi lazm. Sahada hep birlikte çalrsak, yarnlarmz ina edersek emin olun torunlarmz bile bize duac olacaktr. çünkü 100 yldr olmad kadar bamsz bir devlet olma yolunda ilerliyoruz.

Daha sonra platform üyeleri hazrladklar broürleri esnaf ve vatandaa datarak halk oylamasnda evet için destek istedi.

Ana Sayfaya Git