Fındığa gidiyorlardı

Bismil'den Karadeniz'e "fındık işçiliği" için giden mevsim işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Lice yolunda can pazarı yaşanırken, 5'i ağır 15 kişi yaralandı. Minibüs sürücüsü ise kayıplara karıştı.

Haberler 31.07.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-Bingöl karayolunun, Lice ilçesi kavanda, Bismil ilçesinden, Karadenize giden ve fndk içilerinin içerisinde bulunduu minibüs, ar hz yüzünden arampole devrildi. Kazada, aralarnda kadn ve çocuklarn da bulunduu 5i ar 15 kii yaraland. Minibüs sürücüsü ise kazadan sonra kaçt.

KARADENZE GDYORLARDI

Kaza, dün akam saatlerinde Lice ilçesi, Abal Karakolu mevkiinde meydana geldi. Diyarbakrn Bismil ilçesinden, Karadeniz bölgesine fndk toplamak üzere giden fndk içilerinin içinde buunduu Mehmet Elma yönetimindeki 21 BA 048 plakal minibüs, Diyarbakr-Bingöl karayolundaki Abal köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu arampole devrildi.

ARAMPOLE YUVARLANDI

Ar hz yüzünden meydana gelen trafik kazasnda, aralarnda çocuk ve kadnlarn da bulunduu 5i ar 15 kii yaraland. Karayolu can pazarna dönerken, ihbarla olay yerine gelen salk ekipleri, ilk müdahalelerin ardndan, yarallar Diyarbakr ve Licedeki Hastanelere kaldrld.

KARAYOLUNDA CAN PAZARI

Durumu ar olan 5 yaral, Diyarbakrdaki hastanelerde ameliyata alnd. Olay haber alan yarallarn yaknlar, hastanelere akn ederken, acil servis önünde at yaktlar. Kaza sonras Jandarma ekiplerince olay yerinde yaplan incelemede, minibüs sürücüsü Mehmet Elmann kazann ardndan kaçt belirlendi. Trafik bir süre tek eritten ilerken, minibüsün ve çevreye yaylan içilerin eyalarnn kaldrlmasndan sonra, yol normal trafie açld.

Ana Sayfaya Git