Hayırlı kermes…

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Özel Eflatun Eğitim Köyü tarafından yapılan kermeste toplanan para ile 25 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alındı. Diyarbakır Engelliler Derneği Başkanı Satılış,bu anlamlı çalışma nedeniyle okul yönetimi ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Haberler 28.12.2016 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖNCE KERMES,SONRA YARDIM

Özel Eflatun Eitim Köyü, önce örenci velilerinin katlm ile kermes düzenledi, ardnda toplanan paralar ile 25 tekerlekli sandalye alarak engellilere ulatrd. Örnek davran, engelli camiasn mutlu etti. Tekerlekli sandalyelere kavuan engelli vatandalar ve aileleri büyük sevinç yaad.

SATILITAN TEEKKÜR MESAJI

Diyarbakr Engelliler Dernei Bakan Satl, bu anlaml çalma nedeniyle okul yönetimi ve örenci velilerine teekkür etti. Satl, Bizler sadece vesileyiz. Madur vatandalar ve engelli kardelerimizi tespit ediyoruz,halkmzn gerekli yardm yapmas için köprü oluyoruz. Tekerlekli sandalye engelli vatandalarmzn en önemli ihtiyaçlar arasnda yer almaktadr. Bu vesile ile önemli bir ihtiyac gideren Özel Eflatun Eitim Köyü yönetimine,öretmenlerine ve örenci velilerine teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git