Hizmetler aksamasın!

İl Valisi Güzeloğlu, Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla yaptığı istişare toplantısında ultimatom verdi; "Hizmetler aksatılmadan sürdürülecek" dedi.

Haberler 12.08.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Valilik Toplant Salonunda Vali Yardmclar ile lçe Kaymakamlaryla bir araya gelerek, Diyarbakrda kamunun yürüttüü hizmet yatrmlarna dair çalmalar hakknda genem deerlendirme yapt.

LCE KAYMAKAMLARI

Güzelolunun bakanlk ettii toplantya, Vali Yardmclar Kürat Güleryüz, Tuba Koal, Mehmet çar Özpolat, Balar Kaymakam Tolga Toan, Kayapnar Kaymakam Mustafa Klç, Sur Kaymakam Bilal Özkan, Yeniehir Kaymakam Dr. Mehmet Özel, Lice Kaymakam Sinan Baak, Ergani Kaymakam Mesut çoban, çermik Kaymakam Mehmet erif Olca, Kulp Kaymakam Fatih Dülgerolu, Eil Kaymakam Kürad Atak, Kocaköy Kaymakam Yusuf Turhan, çüngü Kaymakam Alper çifci, Hani Kaymakam aban Arda Yazc, Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, Dicle Kaymakam Alparslan Klç, Bismil Kaymakam Turgay Gülenç, Silvan Kaymakam Adem çelik, çnar Kaymakam smail anl ile Kaymakam Vekilleri Talha Battal ve Halil brahim Körolu katld.

ULTMATOM VERD

Toplantda, Diyarbakrda hizmetlerin hzl ve etkin bir ekilde yürütülmesi ile farkl alanlarda verilen hizmetlerde yaanan skntlarn ve eksikliklerin giderilmesinin tavizsiz yaplmasn isteyen Vali Güzelolu, merkez ve ilçelerdeki mevcut aksaklklar ve çözüm önerileri hakknda karlkl bilgi alveriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git