Isparta'ya şehit ateşi düştü

Kars'ta örgüt üyeleriyle girilen çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınarak götürüldüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin (34) Isparta'daki ailesine acı haber verildi.

Haberler 19.05.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karsn Kazman ilçesi çemçe bölgesinde yürütülen operasyon kapsamnda dün saat 15.00 sralarnda bölücü terör örgütü mensuplaryla scak temas saland. çatmada yaralanan Jandarma Yüzba Ferhat çiftçi, helikopterle götürüldüü Kafkas Üniversitesi Aratrma ve Uygulama Hastanesinde doktorlarn müdahalesine ramen ehit oldu. ehidin Ispartann arkikaraaaç ilçesine bal Alcklar Mahallesinde oturan Hayriye ve Mehmet Emin çiftçi çiftine ac haber, Kaymakam Onur Ylmazer, Belediye Bakan sa çarkac ve lçe Jandarma Komutan Üstemen Ylmaz Uluta tarafndan verildi.

EHT ATE BABA OCAINDA

ehidin ailesi büyük üzüntü yaarken, evin önüne arkikaraaaç Belediyesi tarafndan taziye çadr kuruldu ve dev Türk bayra asld. Haberi alan ehidin yaknlar ve komular da taziye için eve geldi.

Evli ve 1,5 yanda Mete adnda 1 çocuk babas olan ehit Yüzba Ferhat çiftçinin Isparta merkez skender Mahallesinde oturan ei Secaat çiftçiye ise ehadet haberini askeri yetkililer ulatrd. Haber verilmesi sonras ehidin buradaki evine de dev Türk bayra asld. Isparta Valisi Ömer Seymenolu ile Belediye Bakan ükrü Badeirmen de eve gelerek ehidin ei ve dier yaknlarna taziyede bulundu.

Kars l Jandarma Komutanl Kazman Jandarma Komando Tabur Komutanlnda 2018 ylndan bu yana görev yapan Jandarma Yüzba Ferhat çiftçinin Türk Silahl Kuvvetlerine ise 2009 ylnda katld örenildi.

Ana Sayfaya Git