"Kendi Hayatına Lider ol" projesi

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetim Serbestlik Müdürlüğü tarafından "Kendi Hayatına Lider Ol" projesi kapsamında, alkolü içkiler, sigara ve madde bağımlılığıyla ilgili kitap dağıtıldı.

Haberler 11.02.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilik, GAP Bölge Kalknma daresi Bakanl ve l Müftülüünün destekledii proje çerçevesinde, cuma namaznn ardndan Balklgöl yerlekesinde açlan stantlarda vatandalara kitap hediye edildi.

anlurfa Cumhuriyet Basavcs Uurhan Ku, l Müftüsü hsan Açk ve eski AK Parti anlurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, stantlarda kitap datt, vatandalarla sohbet etti.

KEND HAYATINA LDER OL

Ku, yapt açklamada yürütülen projeyle toplumu alkol, sigara ve madde baml gibi kötü alkanlklardan uzak tutmay çaltklarn söyledi.Projenin yaklak bir ay önce hayata geçirildiini hatrlatan Ku, unlar kaydetti:Gençlerimizi, ailelerimizi bu kötü alkanlklarla ilgili bilgilendiriyoruz. Projeye katk sunan herkese teekkür ediyoruz. Cuma namaznn ardndan kitaplarmz datyoruz. Basn mensuplarnda teekkür ediyoruz. Onlarda büyük bir görev yürütüyorlar projeyi halkmza, vatandalarmza ulatryorlar. çünkü bu toplum destekli bir çalma sadece adliye ve polisle yada jandarmayla sürdürebilecek ve baarlacak bir mücadele deil, Bu mücadeleye toplumun kendisini de katmalyz.Toplum herkesimini bu mücadelenin içine katmalyz. Bu sayede baarl olabiliriz. Datmz kitaplar ailelerin okumasn istiyoruz.

Ana Sayfaya Git