Görüş Bildir

"Kendi Hayatına Lider ol" projesi

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetim Serbestlik Müdürlüğü tarafından "Kendi Hayatına Lider Ol" projesi kapsamında, alkolü içkiler, sigara ve madde bağımlılığıyla ilgili kitap dağıtıldı.

Valilik, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve İl Müftülüğünün desteklediği proje çerçevesinde, cuma namazının ardından Balıklıgöl yerleşkesinde açılan stantlarda vatandaşlara kitap hediye edildi.

  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Müftüsü İhsan Açık ve eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, stantlarda kitap dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti.

KENDİ HAYATINA LİDER OL

  Kuş, yaptığı açıklamada yürütülen projeyle toplumu alkol, sigara ve madde bağımlığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı çalıştıklarını söyledi.Projenin yaklaşık bir ay önce hayata geçirildiğini hatırlatan Kuş, şunları kaydetti:"Gençlerimizi, ailelerimizi bu kötü alışkanlıklarla ilgili bilgilendiriyoruz. Projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Cuma namazının ardından kitaplarımızı dağıtıyoruz. Basın mensuplarında teşekkür ediyoruz. Onlarda büyük bir görev yürütüyorlar projeyi halkımıza, vatandaşlarımıza ulaştırıyorlar. Çünkü bu toplum destekli bir çalışma sadece adliye ve polisle yada jandarmayla sürdürebilecek ve başarılacak bir mücadele değil, Bu mücadeleye toplumun kendisini de katmalıyız.Toplum herkesimini bu mücadelenin içine katmalıyız. Bu sayede başarılı olabiliriz. Dağıtımız kitapları ailelerin okumasın istiyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi