Kızılay DEDAŞ mağduru yaşlı çifte yardım ulaştırdı

Temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan ve kiracı konumunda olan DEDAŞ mağduru yaşlı Tetik çiftini ziyaret eden Kızılay Diyarbakır Şubesi mağdur aileye yardımda bulundu.

Haberler 31.08.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir ilçesi Gürdoan Mahallesinde kirac olarak oturan ve usulsüz enerji üretimi iddiasyla iki ayr fatura ile 10 bin lira para cezas kesilen aileye, Kzlay Diyarbakr ubesi kilim, hal ve gda kolisi yardmnda bulundu.

Tetik ailesini evinde ziyaret eden Genç Kzlay Diyarbakr l Bakan Kadir Akboz, madur aileye Kzlay olarak ellerinden gelen yardm yapacaklarn belirtti.

Ailemize kilim, hal ve gda yardmnda bulunduk

Kzlay il bakanlarnn yönlendirmesi ile madur aileye ziyarete geldiklerini belirten Akboz, Kzlay il bakanmzn yönlendirmesiyle ailemize yardmda bulunmaya geldik. Ailemize kilim, hal ve gda yardmnda bulunduk. Ayrca aileyi yakndan takip ediyoruz. Elimizden geldiince ailemize destek olmaya devam edeceiz. Aileye, sosyal medya özerinden lke Haber Ajans vastasyla iletiime geçerek ulatk. Bizler zaten sosyal medyada gördüümüzde evin durumu ortadayd. Yani böyle bir aileye nasl elektrik cezas kesilmi, anlam veremiyorum. Böyle bir elektrik cezas kesilmesi düünülemez. Hangi mantkla bu cezann kesildiini bilemiyorum. Zor durumda olan böyle bir ailenin kacak elektrik yapma gibi bir ihtimali dahi olamaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git