Soylu'dan güvenlik zirvesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Valiliği'nde düzenlenen Güvenlik Toplantısı'na başkanlık etti.

Haberler 29.06.2020 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylunun Katlmyla Diyarbakrda l Güvenlik Kurulu Toplants yapld.

Vali Münir Karalolunun Diyarbakrda göreve balamasnn ardndan ilk l Güvenlik Kurulu Toplants çileri Bakan Süleyman Soylunun bakanlnda gerçekletirildi.

Dün sabah uçakla Diyarbakra gelen Bakan Soylu, güvenlik zirvesi öncesi Valilik eref Defterini imzaladktan sonra berberindeki heyetle birlikte l Valisi Münir Karalolu ile bir süre sohbet etti.

GÜVENLK ZRVES

Soylunun bakanlk ettii l Güvenlik Kurulu toplantsna, Vali Karalolunun yan sra; Bakan Yardmclar Mehmet Ersoy ve Muharrem nce, Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta ile Bölge Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Baolu ve il Emniyet Müdürü ükrü Yaman, güvenlik ile ilgili kurumlarn çeitli birimlerinden üst düzey askeri personelle emniyet görevlileri katld.

TERÖR VE SUç ÖRGÜTÜ

lin ve bölgenin güvenliine yönelik konularn ele alnd toplantda, terör ve suç örgütlerinin faaliyetleri, suç ve suçluyla etkin mücadele ve uyuturucuya yönelik alnabilecek önlemler masaya yatrld.

TARH MEKANLARI GEZD

Toplantnn ardndan Vali Karalolu eliinde Valilik çkale Makamnda ve çkale Müzesinde incelemelerde bulunan Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, Hz. Süleyman Camii ve Sahabe Türbelerini de ziyaret ettikten sonra Diyarbakrdan ayrld.

Ana Sayfaya Git