Uzman çavuş intihar etti

Jandarma Özel Harekatta uzman çavuş Kadir Toskar, Yenişehir ilçesindeki kafede silahıyla intiher etti. Kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybeden Toskar'ın telefon görüşmesinden sonra intihar ettiği öğrenildi.

Haberler 18.02.2020 - 12:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Jandarma Komando Özel Harekatte görevli Uzman çavu Kadir Toskar, Yeniehir ilçesindeki bir kafede telefon görümesinden sonra intihar etti.

TELEFONDA TARTITIKTAN SONRA

Edinilen bilgiye göre, Yeniehir ilçesindeki Ofis Semtinde bulunan Sanat Sokandaki kafede oturan Diyarbakr l Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanl emrinde görevli olan Jandarma Uzman çavu Kadir Toskar, beylik tabancasyla intihar etti.

Toskarn, tartma yaad telefon görümesinden sonra belindeki silah çkararak, gösüne ate etti.

NTHAR EDEN UZMAN çAVU

Toskar, kafe çalanlarnn çard ambulansla, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine bal, Askeri Hastaneye kaldrld. Burada yaplan tüm madahalere ramen, Toskar kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

ntihar olayyla ilgili olarak Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü ekipleri, kafede inceleme yaparak, kamera görüntülerine el koydu. Polisler, ifade için kafe çalanlarn Diyarbakr Emniyet Müdürlüüne götürken, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcl adli, Jandarma Bölge Komutanl tarafndan ise idari soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git