Uzman çavuş intihar etti

Jandarma Özel Harekatta uzman çavuş Kadir Toskar, Yenişehir ilçesindeki kafede silahıyla intiher etti. Kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybeden Toskar'ın telefon görüşmesinden sonra intihar ettiği öğrenildi.

Uzman çavuş intihar etti

Diyarbakır Jandarma Komando Özel Harekatte görevli Uzman Çavuş Kadir Toskar, Yenişehir ilçesindeki bir kafede telefon görüşmesinden sonra intihar etti.

TELEFONDA TARTIŞTIKTAN SONRA

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti'nde bulunan Sanat Sokağı’ndaki kafede oturan Diyarbakır İl Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı emrinde görevli olan Jandarma Uzman Çavuş  Kadir Toskar, beylik tabancasıyla intihar etti.

Toskar’ın, tartışma yaşadığı telefon görüşmesinden sonra belindeki silahı çıkararak, göğsüne ateş etti.

İNTİHAR EDEN UZMAN ÇAVUŞ

Toskar, kafe çalışanlarının çağırdığı ambulansla, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine bağlı, Askeri Hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm madahalere rağmen, Toskar kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İntihar olayıyla ilgili olarak Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kafede inceleme yaparak, kamera görüntülerine el koydu. Polisler, ifade için kafe çalışanlarını Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı adli, Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından ise idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz