Evlilik programlarının akıbeti ne olacak?

İzdivaç programları yayından kaldırılacak mı sorusu gün gün ortaya atılıp sorulurken, konu son dakika TBMM'ya kaldırıldı. Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın fişinin çekildiği ise son gelen bilgiler arasında

Haberler 01.03.2017 - 23:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evlilik programlarnn yayndan kaldrp kaldrlmayaca konusu uzunca bir süredr gündemi megul etmekte. ATV ekranlarnda Esra Erolla balayan izdivaç program sonrasnda bir çok ünlünün sunumu ile ekranlardaki yerini almakta. Her gün milyonlarca genç yal herkesi ekran bana kilitleyen evlilik programlarnn fiinin çekildii gün gün iddia edilmekteyken, geçtiimiz günlerde yayndan kaldrlmas ile ilgili kararn kesinletii de söylendi. TBMM tarafndan atlan ilk admdan sonra izdivaç pogramlarnn takibinin de balad ve ksa vir süre içerinde de sonandrlaca bilgilerinin kesinletii sosyal medyay adeta sollad.

Bilindii gibi RTÜKe yaplan ikayetlerin banda evlilik programlar geliyor. Evlilik/zdivaç Programlarnn Aile Kurumuna Olumsuz Etkilerinin Aratrlarak Alnacak Önlemlerin Belirlenmesi Amacyla Kurulan Alt Komisyon bakanlna, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir çelik seçildi. AK Partili çelik, yllardr televizyon kanallarnn gündüz kuanda yaynlanan evlilik programlaryla ilgili ciddi bir rahatszln söz konusu olduunu belirtti.

Canan Candemir çelik, dilekçelerde, programlarn genel ahlak, manevi deerler ile ailenin korunmas ilkesine aykrlklar içerdiinin belirtildiini ifade etti. çelik, evlilik programlarnda, kurgulanm senaryolarn izleyiciye sunulduunu bildirdi. TBMM çats altnda konuyla ilgili baz çalmalar yapldn vurgulayan çelik, bu çalmalar anlatt. AK Partili çelik, alt komisyon çalmalarnda neler yaplacana ilikin bilgi verdi.

Ana Sayfaya Git