Beyaz Show 21 Nisan Büşra Pekin Beyaz evlenme sahnesi şok etti

.Beyaz Show 21 Nisan konukları kimler? merakla beklenirken, konu ile alakalı Kolonya Cumhuriyeti filminin başrol oyuncular konuk olacak. Komedyen Beyazıt Öztürk'ün her haftaki skeçlerine ise bu hafta nikah masasına oturduğu skeci damgasını vuracak

Haberler 21.04.2017 - 14:20 Son Güncelleme : 22.04.2017 - 00:26

Beyaz Show 21 Nisan Cuma günü konuklar kimler? Ekranlarn 10 seneyi akn süredir sürekli olarak takip edilen ve her hafta kimlerin katlaca merakla beklenen Beyazt Öztürkün sunumu ile Beyaz Show , buhaftada muhteem konuklar ile Kanal D ekranlarndaki yerini alacak. Beyazt Öztürkün bu hafta canl yaynda evlenecei haberi sosyal medya da adeta TT haline gelirken, Büra Pekinin paylam ise olay olacak. Yaklak olarak 20 senedir Kanal D ekranlarnda yaynlanan Beyaz Show, bu yl konsept deiikliine giderek 2 haftada bir ekranlara gelmeye balad. Her bölümde ilk dönem baka bir ülkede olan Beyaz showda bu bölüm de farkl bir konsept uygulanacak. Yine sevilen ünlü ve baarl sanatçlarn konuk olaca Beyaz Show bu akam izleyicileriyle buluacak.

BEYAZ SHOW 21 NSAN KONUKLARI

Sunuculuunu Beyazt Öztürkün yapt, sevilen talk- show program Beyaz Showa bu hafta; Arabesk-Fantezi müziinin büyük ustalar, sevilen sesleri Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtolu ve yeni vizyona giren Kolonya Cumhuriyeti filminde barol oynayan güzel oyuncu Büra Pekin konuk olacak.

BEYAZIT ÖZTÜRK EVLENECEK

Kolonya Cumhuriyeti barol oyuncularndan Büra Pekin ile bir araya gelen Beyazt Öztürk, bu haftaki skecinde Pekin ile dünya evine girecek. Pekinin sosyal medyada ki paylam ise bu skeci dorulayacak.

Ana Sayfaya Git