Estetik iddialarıyla gündeme düşen Sertap Erener’e oyuncu Nihal Yalçın’dan destek

Son dönemlerde Sertap Erener’e yapılan olumsuz yorumlara tepkiler ard arda gelirken bir tepki de oyuncu Nihal Yalçın’dan geldi.

Estetik iddialarıyla gündeme düşen Sertap Erener’e oyuncu Nihal Yalçın’dan destek

Paylaştığı son videosuyla yüzünde ‘estetik var’ iddialarıyla gündeme gelen sanatçı Sertap Erener’e bir destekte daha önce kilolarıyla problem yaşadığı için insanlar tarafından alay edildiğini öne süren oyuncu Nihal Yalçın’dan geldi.

"Herkes kendi burnuna baksın. Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce mesaj okudum" diyen Yalçın, yıllardır yaşadığı baskıyı takipçileriyle paylaştı. 43 yaşındaki Yalçın, yıllarca baskı gördüğünü dile getirerek yayımladığı mesajda şöyle konuştu: "'Beyninde tümör olabilir' bile dediler... Herkes kendi burnuna baksın. Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce mesaj okudum, her yaptığım işte ne kadar çirkin olduğumu söyleyenler oldu, ne şehlalığım kaldı ne beynimde tümör olduğuna dair uyarıda bulunanlar bitti. TV’de gördüğünüz için herkese istediğiniz her şeyi söyleme hakkınız yok bence. Burnumu yaptırsam bu sefer de 'Ah vah' edip doğal olmadığımı söyleyenler çıkacaktı. Gerek yok. Herkes kendi burnuna baksın, kendi güzelliğiyle barışsın. 'Bana sen böyle çok güzelsin' falan yazmanız da o kadar umurumda değil ki. Ben çok güzelim, ben bazen çok çirkinim, bazen şahaneyim bazen kapkaranlık. Ben kendimden acayip razıyım. Gerisi de zerre umurumda değil."

HABER MERKEZİ

 

Kaynak: Diyarbakır Söz