Burak Özçivit ve Fahriye Evcen evlilik yolunda ilk adımı attılar! Ünlü isimler Almanya’da yüzük taktı

Burak Özçivit, Fahriye Evcen’i ailesinden istemek için Almanya’ya gitti. Çift, aile arasında düzenlenen merasimle nişan yüzüklerini taktı.

Haberler 09.03.2017 - 17:49 Son Güncelleme : 09.03.2017 - 17:52

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlilik yolunda ilk adm att. Özçivit, geçtiimiz aralk aynda kendi doum gününü kutlad mekanda önünde diz çöküp evlenme teklif ettii sevgilisini ailesinden istedi. Kz isteme merasimi, dün Almanyann Solingen ehrinde gerçekleti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Almanyaya gidebilmek için rol aldklar Ölene Kadar ve Kara Sevda dizilerinin setinden izin ald. Nian haberini imdilik gizli tutmak isteyen çift, durumu set ekiplerine de açklamad, özel nedenlerle izin istedi.

kili, birlikte Evcenin ailesinin yaad Solingene uçtu. Dün akam Evceni ailesinden isteyen Özçivit, ald olumlu yantla birlikte sevgilisinin parmana nian yüzüünü takt. Sevgililer, haziran aynn sonunda, dizileri tatile girdiinde evlenmeyi planlyor.

Ünlü çiftin bu nian fotoraflarna yüzlerce yorum geldi. Bu yorumlardan en ilginci Fahriye olsan da takyorlar çeyrei demek ki oldu.

Ana Sayfaya Git