Cem YLMZ yeni filmi ile 2018'de 2016'yı yaşatacak Arifv2016 kadrosu şekilleniyor

2018 yılında çıkacak yeni filmi için usta komedyen Cem Yılmaz, oyuncularla birlikte ofisinde toplantı düzenledi Toplantı çıkışında Cem Yılmaz yeni filmi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Haberler 05.05.2017 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü ovmen Cem Ylmazn yeni filmi Arif V 2016 için çekimlerin devam ettii gözlemlenirken, geçtiimiz gün Maçkadaki ofisinde bir toplant düzenledii gözlemlendi. CemYlmaz yeni filmi ile alakal filmin oyuncularnn bir ksmn katlm ile ofiste düzenledii toplantya katan en önemli isimlerden biri Yeilçamun ünlü ismi Ediz Hun oldu. Toplantya Cem Ylmaz, Mert Frat, Seda Bakan, Özkan Uur, Can Ylmaz da katld. Yeilçamn yakkl oyuncusu Ediz Hun, toplantya katlmas akabinde kapda kendisini bekleyen basn mensuplarna açklamalarda bulundu ve komedi filminden çok keyif aldn açklad. Sonrasnda toplantya katlan dier oyuncular da kendisini basn mensuplarnn karsnda buldu.

BU LK OLMAYACAK

Toplant çk Ediz Hun basn mensuplarna aklamalarda bulundu, Komedi filminde oynamann nasl bir ey olduu sorusuna usta isim Kendimi oynayacam yani Ediz Hunu. Ayrca zamannda benim de komedi filmlerim var. Bu ilk olmayacak cevabn verdi.

CEM YILMAZ DA çIKTI

Toplant dan dier oyncularla birlikte çkan Cem Ylmaz, filmi ile alakal baz örneklemelerde bulundu. Sonrasnda geçtimiz günlerde olunun fotorafn sosyal medya adresinden paylat konusuna deinildi. Gazetecilerin çapkn benzetmesine, CemYlma, çapkn deilim dedi.

CEM YILMAZ FLMLER

Cem Ylmaz, gie rekorlar kran birçok filmi hem yönetti hem oynad. Hokkabaz, AROG, Pek Yaknda, Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerini yöneten Cem Ylmaz birçok filmde de oynad. 1998de Her ey çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adm att. çlerinde Türk Sinemasnn en sevilen filmleri arasna girmi olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahi Bat gibi yapmlarn da bulunduu 10 filmde rol ald ve 3 filmde seslendirme sanatçs olarak çalt.

Ana Sayfaya Git