Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 68. bölüm fragmanı Hızır suçlanıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümü akabinde çok merakla beklenmekte.

Haberler 03.05.2017 - 16:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sal akamlarnn sevilen dizisi Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü akabinde önümüzdeki hafta yaynlanacak olan 68. bölüm fragman merak ediliyor. nfaz kararlarnn ard arkas kesilmeyen Rüstem, ortaln karmasna sebep olurken, Hzrn üzerine cinayet suçu atmak isteyen Serkann da yeni planlar mevcuttur. Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragman yaynland m? sorusu bu olaylar ile birlikte çok merak edilmekteyken, ite Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragman hakkndaki detaylar

Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz yaynlanan son bölümü akabinde yeni bölümünün henüz yaynlanmad açklanrken, Ekya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragman yaynlanr yaynlanmaz detaylar haberimizde olacaktr.

Ekiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci amaz ve Bahadr Özdenerin yazd, ba rollerini Oktay Kaynarca, Deniz çakr, Sanem çelik, Tark Ünlüolu ve Can Gürzapn paylatklar derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisidir.

Ana Sayfaya Git