Ebru Şallı'nın müstehcen fotoğrafları hakkında menajer yorumu

Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafları geçtiğimiz gün sosyal medya da adeta TT olmuşken, kendi Twitter adresinden müstehcen fotoğrafları paylaşılan Ebru Şallı'nın menajerinden ilk açıklama da geldi.

Haberler 22.04.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ebru allnn çplak fotoraf ahsna mühasr sosyal medya adresi üzerinden paylald iddialar geçtiimiz gün sosyal medya da adeta fenomen haline geld. Müstehcen kapsamdaki Ebru allnn fotoraflar hakknda son dakika açklama yapld. allnn menajeri mevcut çplak paylamlarn mankenin kendisi ile alakas olmadn ve adresin bakasnn eline geçtiini belirtti. Ak hayatnda arad mutluluu bir tülü yakalayamayan all, bilindii üzere Ebru all yaz ay sonlarna doru Cem ylmaz ile bir gönül ilikisine baam ve akabinde de Ylmaz tarafndan ak red edilmiti. Henüz bu olaylar konuulurken sosyal medya paylam da magazin gündemine oturdu.

Ebru allnn menajeri tarafndan çplak fotoraflar ile alakal yaplan açklama u ekilde; Bugün itibariyle bir takm gazeteci ve internet yayncsyla irtibata geçen tanmadmz baz ahslarn temsil ettiimiz Ebru allya ait olduu iddia edilen fotoraflar yaynlamaya çaltklarn örendik. Söz konusu fotoraflar kesinlikle Ebru allya ait deildir ve bu konuda gerekli tüm yasal yollara bavuruyoruz. Konunun vahameti nedeniyle bu tür fotoraflarn kullanlmamasn/yaynlanmamasn önemle rica ediyoruz. Aksi halde bu fotoraflar yaynlayanlarla ilgili yasal bavuruda bulunmak zorunda kalacamz bildiririz...

Ana Sayfaya Git