24 Nisan reyting sonuçları | Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Bir Sevdadır reyting sonuçları açıklandı mı?

Reyting sıralama sonuçları meraklıları tarafından araştırılıyor. Yapımların ve dizilerin bir nevi kaderlerini de belirleyen reyting sonuçları, AB ve total olarak ölçümleri yapılıyor. 24 Nisan Çarşamba Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım. 24 Nisan reyting sonuçlarında seyirci hangi yapımı seçti?

24 Nisan reyting sonuçları | Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Bir Sevdadır reyting sonuçları açıklandı mı?

Dizilerin kaderlerini belirleyen reyting sonuçları merakla beklenmeye devam ediyor. Hem seyirci hem de dizi yapımcı ve oyuncularının da merakla beklediği reyting sonuçlarından galip kim çıkacak? Reyting sonuçlarına göre hangi yapım yoluna devam ederken hangi yapım finale hazırlanacak?

24 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçlarında birincilik için yarışan diziler arasında ilk 10’a girme potansiyeline sahip dizi ve programları sizler için oluşturduk.

TAŞ KAĞIT MAKAS : Kanal D’de yeni bölümü yayınlanan Taş Kağıt Makas’da Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal başrolde. Umut’un babasını kurtarmak için verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜMÜ İZLE

SANDIK KOKUSU : Show Tv’de Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Metin Akdülger, Necip Memili’nin başrollerini oynadığı dizi aile dramatiği sevenlerin tercihi.

KURULUŞ OSMAN : Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği tarihi dizi Kuruluş Osman ATV ekranlarında yayınlandı. Tarihseverlerin tercihi olan dizide ünlü oyuncuya Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik ediyor.

ŞAHANE HAYATIM : Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener’in başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi Now Tv’de ekranlara geldi. Bol entrika içeren dizi aksiyon ve gizem severlerin tercihlerinden.

BİR SEVDADIR : Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Bir Sevdadır TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizide Türkiye’nin doğusuyla kuzeyinde yaşayan ailelerin arasındaki husumet, aşk ve entrikalar konu ediniyor.

24 Nisan Çarşamba reyting sonuçları

1- Survivor All Star - TV8

2- Kuruluş Osman - ATV

3- Taş Kağıt Makas - Kanal D

4- Sandık Kokusu - SHOW TV

5- Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber - NOW

6- Şahane Hayatım - NOW

7- Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV

8- Taş Kağıt Makas (Özet) - Kanal D

9- ATV Ana Haber - ATV

10- Şahane Hayatım (Özet) - NOW

Kaynak: Diyarbakır Söz