Evli ve Öfkeli son bölüm (5. Bölüm) - Cezayı kesti

ATV’nin sevimli dizisi Evli ve Öfkeli son bölümde olaylar yine bitmedi. 4 kadının ortak noktası olan aldatılma hikayesinde Dilek, Engin ile olan evliliğini kurtarma umutlarını yeşertti. Evli ve Öfkeli 5. Bölüm (son bölüm) izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için detayları derledik.

Haberler 08.11.2015 - 23:50 Son Güncelleme : 08.11.2015 - 23:50

Evli ve Öfkeli 5. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. 8 Kasım 2015 Pazar günü ATVden 5. Bölümü ile ekranlara gelen Evli ve Öfkeli 5. Bölümde neler oldu ve tek parça izleme linki aşağıda

EVLİ VE ÖFKELİ 5. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Evli ve Öfkeli 5. Bölüm Özeti; Dilek, Enginin dövüldüğünü duyup hastaneye koşar. Engini kötü gününde yalnız bırakmaz. Engin ise Dilekin ilgisine kayıtsız kalamaz ve aralarını yumuşatmaya çalışır. Dilekin evliliğini kurtarmaya dair umutları yeşerir.Esra, Efkan komiser tarafından Kenan operasyonundan azat edilir ama Esrayı durduramaz. Ne olursa olsun o adamın peşini bırakmayacaktır. Murat Esradan şüphelenir ve peşine düşer. Macit ve Seray arasında evde kim kalacak savaşları başlar. Metin, Cenki işten kovar. Minenin sabrı taşmıştır. Metinin hayatında sahip olduğu en değerli şeyden; mesleğinden uzaklaştırarak cezasını verecektir.

EVLİ VE ÖFKELİ GENEL KONU

Dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen ilk eşler kulübünün dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır