Beyaz Show' a 'Huzurum Kalmadı' diyen arabeskçi Tuğçe Tayfur damgasını vurdu! Ferdi Tayfur' un izinden gidiyor

Beyaz Show 27 Kasım Cuma akşamına damgasını vuran isim kesinlikle Ferdi Tayfur gibi arabeskçi olan kızı Tuğçe Tayfur' un 'huzurum kalmadı' ile gösterdiği performans oldu. İşte Beyaz Show Show Tuğçe Tayfur 'Huzurum Kalmadı' şarkısı video izle

Haberler 28.11.2015 - 15:44 Son Güncelleme : 28.11.2015 - 15:44

Beyaz Show 27 Kasım Cuma akşamına damgasını vuran isim kesinlikle Ferdi Tayfur gibi arabeskçi olan kızı Tuğçe Tayfur un huzurum kalmadı ile gösterdiği performans oldu. İşte Beyaz Show Show Tuğçe Tayfur Huzurum Kalmadı şarkısı video izle

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfurun kızı Tuğçe Tayfur, Beyaz Showa konuk oldu. Programda Tuğçe Tayfur, babasının herkes tarafından bilinen Huzurum Kalmadı şarkısını söyledi. Tayfur şarkıyı söyledikten sonra sergilediği muhteşem performansından dolayı stüdyodakilerden büyük alkış aldı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Herkesi kendisine hayran bırakan Tayfur, sosyal medyada da gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları Tuğçe Tayfurun sesine hayran kaldıklarını dile getirdi.

Tuğçe Tayfur kimdir?

Babası Türkiyenin en sevilen sanatçılarından biri olan Ferdi Tayfur ve Annesi Sinemanın en güzel yıldızlarından olan Necla Nazırın kızı Tuğçe Tayfur 18 Mart 1988de İstanbulda doğdu,İlköğretimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulunda tamamladı,İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesini bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünde okudu,Tuğçe tayfur küçük yaşlarda aldığı müzik eğitimi ailesinden gelen yetenekle taçlandıran Tuğçe daha sonraki yıllarda Ferdi Tayfurun 2003 yılında çıkan DURUN AYAKLARIM albümünde söz ve müziği kendisine ait EVDE YOKTUN ve aynı albümde bulunan söz ve müziği Ferdi Tayfur ile ortak olan AH AKŞAMLAR şarkıları ile,Ferdi Tayfurun 2004 yılındaki BİR DEMET GÜLalbümünde yine söz ve müziği kendisine ait ELİM KOLUM BAĞLI ve BEKLE BENİ adlı şarkıları ile bununla birlikte Ferdi Tayfurun 2006 yılındakiAŞKIN CEZASI albümünde DENEDİM VALLAHİ eserinde vokal yaptı ,Yeditepe ünv sanat tasarım mezunu olan Tuğçe Tayfur 2010 yılı içerisinde arkadaşlarıyla kurduğu Joker isimli bir grubun solistliğini üstlenen Tuğçe Tayfur, ABDde yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafakla tanıştıktan sonra 2015 yılında Türkiyede maksi single çıkarmaya karar verdi,Ferdi Tayfur, kızı ve Taner Şafaka destek oldu. Pop şarkılar besteleyen Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak maksi singleda , Kalp Dayanmaz, Köle Olup, Yok Olsam şarkılarının söz ve bestelerini hazırladı. Ferdi Tayfur, maksi singleda yıllarca dillerden düşmeyen Huzurum Kalmadı şarkısını kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte okuyarak düet yaptı ve birde klip çekildi.

Ana Sayfaya Git