Günün konusu Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel'e gergin bir film teklifi yaptı

Murat Dalkılıç Hançe Erçel aşkı devam ediyor. Büyük bir aşkla Merve Boluğur ile evlenen Murat Dalkılıç geçtiğimiz eylül ayında ayrılık kararı almış ve çift bir celse de boşanmıştı. Sİyah İnci dizisi ile gönüllerde taht kuran Hande Erçel'e sevgilisi Murat Dalkılıç'IN FİLM TEKLİFİ İSE günün konusu oldu

Haberler 19.12.2017 - 17:58 Son Güncelleme : 19.12.2017 - 18:00

Murat Dalklç Hançe Erçel ak devam ediyor. Büyük bir akla Merve Boluur ile evlenen Murat Dalklç geçtiimiz eylül aynda ayrlk karar alm ve çift bir celse de boanmt. Merve Boluurun psikolojik sorunlar yaad geçtiimiz günlerde rtaya atlan iddialar arasnda yer alrken, urat Dalklç, Hande Erçel ile bir aka yelken açmt. Öyle ki u sralar Perembe akamlar yaynlanan Syah nci dizisi ile gönüllerde taht kuran Hande Erçele sevgilisi Murat Dalklç tarafndan bir teklif sunulduu ve ortak bir film projesinde uer alacaklar söyleniyor.

Murat Dalklç Hande Erçel çiftinin birlikte oynayaca filmin ad bilinmezken, .ekimlerine önümüzdeki aylarda balanacak olan filmin konusunun gerilim tarz olaca söyleniyor. Ak ve ilerini birletiren çiftten yakn zamanda da güzel haberler geecei iddia ediliyor. Öyle ki Hande Erçel, Siyah nci setinde Murat Dalklç ile ayn projede olacann heyecann anlatrken gözlemlendii de söyleniyor.

HAYIR CEVABI ALMITI

Murat Dalklç Postada geçen habere göre gerilim filminde barol oynayacak ve bu film için daha önce eski ei Merve Boluur ile kamera karsna geçecekti ancak çift ayrld ve Boluur filmden vazgeçti. Tüm bunlarn yaanmas üzerine Murat Dalklç eski sevgilisi Ekin Türkmene teklif götürse de Hayr yantn ald.

AK BOMBASI GÜNDEME DÜMÜTÜ

Star TVde yaynlanan Siyah nci adl dizide barol oynayan Hande Erçel hakknda magazin gündemini sarsacak bir iddia daha geldi.

Hande Erçel eski sevgilisinin yakn arkada Mehmet Dinçerler ile ksa bir süre öncesine kadar sevgiliydi.

ddialara göre Murat Dalklç ve Hande Erçelin yeni bir aka yelken açt dile getirildi.

GEçMN TEMZLEMT

2 yllk evliliini Eylül aynda bitiren Murat Dalklç Boluur ile oturduu Beykoz çubuklu Vadi Konaklarndaki evinin dekorasyonunu tamamen deitirdi. Barma konusunda umudu kalmayan Dalklç çareyi geçmii silip önüne bakmaya karar verdi ve geçmii silmeye ilk önce evini deitirmekle balad. Mimar Nisan Akar ncirle evinin dekorasyonunu deitirmeye karar veren Dalklç bu an sosyal medya hesab Instagramdan paylat.

BABA OLMAK STYOR

Murat Dalklç ayn günün akamnda bir avm çknda görüntülendi. Eski hakknda kendisine yöneltilen sorular yantsz brakan sanatç çocuklara olan sevgimi anlatamam. Ya artk 35 oluyor. 40 yana kadar baba olmak istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Bir küçük Murat ho olmaz m yani?

SEBEP ESER YENERLER MYD

Merve Boluur ve Murat Dalklçn ayrlnn arkasnda Eser Yenenlerin etkili olduu iddia edilmiti. çkan haberler karsnda sessizliini koruyan Eser Yenenlere arkada Murat Dalklç sahip çkt.

Dalklç, sosyal medya hesabndan, Eseri böyle bir eye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle dorusunu bilmediiniz haberleri yazarken? açklamasn yapt.

ddiaya göre, Merve Boluur ile Murat Dalklç çemede bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinlemesi için Dalklç evine davet etti. lerleyen saatlerde kz arkadalarn da eve çard. O geceden haberdar olan Merve Boluur çlgna döndü ve boanma karar ald.

MURAT DALKILIç HAKKINDA

Murat Dalklç, 7 Austos 1983de zmirde dodu. Piyano eitimi alan Murat Dalklç 15 yanda ilk müzik grubunu kurdu. Kuadasnda orta öretimi yllarnda basketbolcu olmaya karar verdi. Murat Dalklç, 15 yanda okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliini üstlendi. Kuadassporda profesyonel basketbolcu olduunda 17 yandayd. 1 yl sonra basketbolu tamamen brakp müzik yapmaya karar verdi.

Murat Dalklç, müzik kariyerine ilk olarak kafe barlarda gitar çalarak balad ve zmirin çeitli gece kulüplerinin sonra tüm Türkiyede sahne programlarna devam etti. Ayn zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Murat Dalklç, ilk olarak 2008 ylnda Murat Boz ile düet yapt Kasaba arksyla çk yapt. ark pek çok listede 1 numaraya yükseldi. 2009 ylnda La Fontaine arksyla baarsn devam ettirdi. Murat Dalklç, 2010 ylnda çkard Merhaba albümünü çkard ve albümden Külah, Kyamadm kimize, Merhaba Merhaba, Dönmem adl parçalara video klip çekti. 2011 ylnda Hepsi grubu ve Volga Tamöz ile beraber k k adl parçaya düet yapt. 2012 ylnda çkard Bir Güzellik Yap adl albümünü çkard ve ilk klibi albümle ayn ad paylaan Bir Güzellik Yap adl parçaya çekti.

Murat Dalklç, Ugandada inaat gerçekletirilecek; içeriinde okul, hastane, aevi ve meslek okulu olacak yap için, Kimse Yok Mu Dernei dernei ve Samanyolu Haber televizyonu tarafndan balatlan hayr kampanyas çerçevesinde, nsanlk Ölmedi isimli Samanyolu Haber TVde Austos 2011de yaynlanan programda sanatç telefonla yardm toplad. Kayahan, Seda Sayan, Ümit Sayn, Erhan Güleryüz, Murat Kekilli, brahim Erkal, Vatan amaz, Tolgahan Sayman ve Erhan Ufak gibi ünlülerle birlikte Dalklçn da telefonla hayrseverlerle görütüü kampanyada yardm topland. Merve Boluur ile 2013 ylnn yaz aylarnda balayan ilikisi 2014 ylnn Aralk aynda sona ermitir.

Murat Dalklç çkard Albümleri

2008 Kasaba

2009 Pardon

La Fontaine

2010 Merhaba

2012 Bir Güzellik Yap

2014 Daha Derine

Murat Dalklçn Video klipleri

2008 Kasaba Kasaba

2009 La Fontaine La Fontaine

2010 Külah Merhaba

Kyamadm kimize

Merhaba Merhaba

2011 Dönmem

k k (ft. Volga Tamöz Hepsi) k k

çatlat Merhaba

2012 Bir Güzellik Yap Bir Güzellik Yap

Kader

Luzumsuz Sava

2013 Bir Hayli

Neyleyim stanbulu

2014 Bu Nasl Ak Daha Derine

Derine

2015

Kördüüm

Yani

Murat Dalklçn Ald Ödüller

2009 Kral TV Video Müzik Ödülleri En yi çk Yapan Sanatç

2009 Altn Kelebek Ödülleri En yi çk Yapan Sanatç

2009 Boaziçi Üniversitesi Medya Ödülleri En yi çk Yapan Sanatç

2010 Pal Fm Müzik ödülleri En yi Canl Sahne Performans

2010 Kral Tv Video Müzik Ödülleri Radyolarda En çok çalnan Sark Kasaba

2013 Radyo Boaziçi Ödülleri En yi Erkek Pop Müzik Sanatçs

2014 stanbul Fm Altn Ödülleri En yi Erkek Pop Erkek Sanatç

Ana Sayfaya Git