Tut elimden yoksa kaçırırlar beni! O Ses Hadise gizli aşkı ile el ele, çocuğun elini sıkma kız yoksa görgüsüz diyecekler

Geçtiğimiz akşam seksi şarkıcı Hadise ve aşkının sarmaş dolaş görüntüleri herkesi şoke ederken, Hadise'nin sevgilisi kim konusu da merakları giderdi. Hadise'nin Murat Boz arasında çıkan aşk dedikoduları akabinde suskunluklarını koruması iddiaları doğrular türde iken, Hadise'nin sevgilisi ile görüntülenmesi de son noktayı koydu

Haberler 10.12.2015 - 13:47 Son Güncelleme : 10.12.2015 - 13:47

Geçtiğimiz akşam TV8in fenomen programı O Ses Türkiyenin bir türlü şampiyon olamayan jürisi güzeller güzeli şarkıcı Hadise ve aşkının sarmaş dolaş görüntüleri herkesi şoke ederken, Hadisenin sevgilisi kim konusu da merakları giderdi. Hadisenin O Ses Türkiyenin karizmatikliği ile yarışmacıları kandıran jürisi Murat Boz arasında çıkan aşk dedikoduları akabinde suskunluklarını koruması iddiaları doğrular türde iken, Hadisenin sevgilisi ile görüntülenmesi de son noktayı koydu

Tut elimi yoksa kaçırırlar

Hadise önceki gece, kardeşi Derya Açıkgöz ile Karaköyde bir meknda verilen partiye katıldı. Şarkıcı içeride iş adamı olduğu öğrenilen genç bir erkekle el ele görüntülendi.

Mekndan kardeşiyle ayrılan Hadise, içeride samimi bir şekilde eğlendiği erkek arkadaşıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Hadise kimdir

Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweatte yer alan Stir Me Up şarkısıyla Belçikada ve Türkiyede tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiyeye taşıdı.

2008de ikinci stüdyo albümü Hadiseyi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan Deli Oğlan şarkısı Türkiyede bir hit oldu. Sonraki yıl Türkiyeyi 2009 Eurovision Şarkı Yarışmasında Düm Tek Tek ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahramanın çıkış şarkısı Evlenmeliyiz ile tekrar listelerde yer aldı. 2011de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?i yayımladı. Albümdeki Superman, Aşk Kaç Beden Giyer? ve Mesajımı Almıştır O şarkılarına klip çekti. 2014te Tavsiye albümünü satışa sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncden ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır