Hataylılara yılbaşı hediyesi. Uçaktan Hadise inecek! Hadise Hatay konserinde hadise çıkartacak uçakla sahneye inecek! Hadise kimdir

Hatay Belediyesi'nin yılbaşı programı için sevenlerine hediyesi Hadise... Hadise ile muhteşem yeni yıla giriş yapılacak. Hatay Belediyesi ile yılbaşı programında anlaşma sağlayan Hadise, özel konser alanına gitmek için değeri 10 bin Eura olan özel uçak kiraladı. Hadise özel uçağı ile birlikte Hatay'daki konser alanına inecek

Haberler 28.12.2015 - 14:27 Son Güncelleme : 28.12.2015 - 14:27

Hatay Belediyesinin yılbaşı programı için sevenlerine hediyesi Hadise... Hadise ile muhteşem yeni yıla giriş yapılacak. Hatay Belediyesi ile yılbaşı programında anlaşma sağlayan Hadise, özel konser alanına gitmek için değeri 10 bin Eura olan özel uçak kiraladı. Hadise özel uçağı ile birlikte Hataydaki konser alanına inecek

Konserden birkaç saat önce İskenderuna inecek olan şarkıcıya 12 kişilik uçakta makyözü, kuaförü, menajeri, kardeşleri ve 6 kişilik dans ekibi eşlik edecek.

Hadise konser bitimi aynı uçakla İstanbula dönüp yeni yılı evinde geçirecek. (HTMagazin)

Hadise kimdir?

Mol, Belçikada Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweatte yer alan Stir Me Up şarkısıyla Belçikada ve Türkiyede tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiyeye taşıdı.

2008de ikinci stüdyo albümü Hadiseyi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan Deli Oğlan şarkısı Türkiyede bir hit oldu. Sonraki yıl Türkiyeyi 2009 Eurovision Şarkı Yarışmasında Düm Tek Tek ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahramanın çıkış şarkısı Evlenmeliyiz ile tekrar listelerde yer aldı. 2011de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?i yayımladı. Albümdeki Superman, Aşk Kaç Beden Giyer? ve Mesajımı Almıştır O şarkılarına klip çekti. 2014te Tavsiye albümünü satışa sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncden ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985te Kumuk kökenli Gülnihal ve Lezgi kökenli Hasan Açıkgöz çiftinin ikinci kız çocuğu olarak Belçikanın Anvers ilindeki Mol kasabasında dünyaya geldi. Kendisi, on bir yaşına geldiğinde anne ve babası evliliklerini sonlandırdı. 18 yaşına geldiğinde Idol yarışmalarının Belçika ayağı olan Idool 2003e katıldı.Yarışma sonucunda ilk ona giremedi fakat altı ay sonra bir albüm teklifi aldı.Teklifi kabul etmesinin ardından albüm hazırlıklarına başladı.

Hadise, 2 Brains Records şirketi ile albüm anlaşması imzaladıktan sonra Yves Gaillard ile çalışarak ilk şarkısı Sweati hazırladı ve 1 Kasım 2004te single olarak satışa sundu. Şarkı, Belçikanın resmi listeleri Ultratopta 19 numaraya kadar yükseldi. Mayıs 2005te ikinci singleı Stir Me Upı yayımladı ve ilk klibini de bu şarkıya çekti. Şarkı sayesinde adı Türk basınında yer aldı. Ekim 2005te üçüncü singleı Milk Chocolate Girlü satışa sundu. Şarkı, Ultratop listesinde 13 numaraya kadar yükseldi ve Hadisenin listede en fazla kalan singleı oldu. Kasım 2005e gelindiğinde ilk stüdyo albümü Sweati yayımladı. Albümde yer alan Aint No Love Lost ve Bad Boy şarkılarını single olarak da satışa sundu. Bunlardan Bad Boy, Ultratopta 22 numaraya kadar yükseldi.

Şarkıcı, Eylül 2007de ikinci stüdyo albümünün ilk single çalışması A Good Kissi yayımladı ve klibini İstanbulda çekti. Şubat 2008de albümün ikinci singleı My Body yayımlandı. Şarkının klibi Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekildi. Haziran 2008de yayımlanan Serdar Ortaç albümüNefeste yer alan Düşman şarkısında düet şarkıcısı olarak görev aldı. Aynı ay içinde ikinci stüdyo albümü Hadiseyi piyasaya sürdü. Albümdeki on şarkının sözlerini Yves Gaillard ile birlikte yazdı. Bunun yanı sıra A Good Kiss şarkısının Türkçesi olan ve Sezen Aksu tarafından yazılan Deli Oğlanı da albüme ekledi.Ağustos 2008de, MTV Avrupa Müzik Ödüllerinde En İyi Türk Şarkıcı kategorisinde aday olarak gösterildi fakat ödülü Emre Aydın kazandı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır