Kısmetse Olur 6 Kasım DÜN AKŞAM elenen isim herkesi şaşırttı

6 Kasım tarihli Kısmetse Olur evinde yaşanan eleme heyecanında elenen isim herkesi şok etti

Haberler 07.11.2016 - 12:54 Son Güncelleme : 07.11.2016 - 13:04

Kanal D Ksmetse Olur her hafta eleme heyecan yaanmakta. Eleme günlerinin Pazar akamlar yapld biraz izdivaç dolu, biraz da yarma formatnda devam eden program bu sezon baarl bir giri yapamam ve yapmclar da yeni taktik gelitirmilerdi. Ayça ve Mehtap, yarmaya dahil olmasnn akabinde ise eski revacna çkm ve reyinglerle savar duruma gelmiti. Geçen akam yaanan gecede ise elenen isim haftaya damgasn vurdu. Biraz tansiyonun yükseldii ve hafta içi yaanmlklarn nlatld 6 Kasm Pazar akam yaananlar, bu hafta çok konuulacak gibi. te kesit kesit yaanmlklar

KISMETSE OLUR ELENEN SM 6 kASIM

Elemem gecesi öncesinde ifa edilen elenen ve eve girecek olan kiinin bu hafta da belirlendii yarma formatnda çok kavgal bir hafta geri de brakld. Bu hafta Ksmetse Olur finalinde potaya giren 4 isimden, iki kiisinin çok ünlü ve sevilen isim olmas, aikar izlenme oranlarnda da artlara mahal verdi. te detaylar...

Gökhan ve Didemin bu hafta yaanan koruma altna girme olayna Hazal ve Semihte eklendi. Bu hafta ok dosyas olan Ayçann elenmesine herkes hayretlwr içinde bakt.Bu haftann birincisi Gökhan Sara oldu ve 10 bin lira deerindeki haftalk öldülünün kazanan oldu. Ksmetse Olurda bu hafta Ayça elendi ve tam anlamyla bir ok yaand.

Elenen ismin belli olduu geceye damga vuran olay ise programn gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasndaki sert tartma oldu. likileri baladndan beri sk sk tartan ikili arasnda tansiyon yükseldi. Ksmetse Olur eleme gecesinde kar karya gelen dier isimler ise birbirlerini daha önceden tandklar ortay çkan Gökhan Sara ve Ayça Been oldu. Haftann birincisi olan Gökhan Sarann Ayça Beene yönelik sert sözleri hem adaylar hem de ekran bandakileri artt.

GAMZE DDALI GR YAPTI

Ayça Beenin ardndan Ksmetse Olur evine dahil olan Gamze Takn, eve oldukça neeli bir giri yapt. Damat adaylarnn dikkatini çeken Gamze, ilk söyledikleri ile dikkatleri üzerine toplad. Damat adaylarnn Gamzeden ald ilk his oldukça dili bir kz olduuydu. ddial sözleri ardndan yeni gelin adaynn geçmii de merak konusu oldu. Programa Sakaryadan gelen Gamze Takn, 25 yanda ve di hekimi asistanl yapyor. Yay burcu olan gelin adaynn arad en önemli kriter evlenecei erkein spor yapyor olmas.

KAVGA EDEN K SM OK ETT

Her hafta kavgalarn diz boyu süregeldii yarmada bu hafta Ayça ve Mehtapn kavgas gündeme oturdu. kili arasndaki kavgann büyümesi ve elle müdahalenin olmas üzerine her iki yarmac da uyar ald. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasndaki ban kopma noktasna gelmesi dier yarmaclar da artt.

GEçEN HAFTA ELENEN SM

Gelinler evinin koruma altna girmesi ile Ksmetse Olur evine veda eden isim Ksmetse Olurun sempatik tavrlaryla adndan söz ettiren ismi Onur oldu.

Ana Sayfaya Git