Ahmet Parlak 3 Adam isyan şarkısı ve kahkaha tufanı

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği 'İsyan' şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktmıştı. O Ses Türkiye programından sonra TV8’in fenomen programı 9 aralık Çarşamba akşamı canlı yayında Düğün Dernek ekibinin konuk olduğu 3 Adam’da da Ahmet Parlak rüzgarı esti.

Haberler 10.12.2015 - 16:01 Son Güncelleme : 10.12.2015 - 16:01

Kısa sürede youtube da seslendirdiği İsyan şarkısı ile fenomen olan Ahmet Parlak, O SES Türkiye jürisi Gökhanın da dikkatinden kaçmamıştı. O Ses Türkiyenin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği İsyan şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktmıştı. O Ses Türkiye programından sonra TV8in fenomen programı 9 aralık çarşamba akşamı canlı yayında Düğün Dernek ekibinin konuk olduğu 3 Adamda da Ahmet Parlak rüzgarı esti.

TV8in büyük beğeni toplayan programı O Ses Türkiyenin sempatik mi sempatik jürisi Athena gurubunun solisti Gökhannın tüm Türkiyeye tanıttığı Ahmet Parlak, O Ses Türkiyeyi çoşturduktan sonra sıra 3 Adama geldi. 3 Adam programının ilk defa canlı yayınında öyle bir isyan çekti ki salon, sunucular ve televizyon başındaki tüm seyirci Ahmet Parlakın sesine bir kez daha aşık oldu. Parlakın isyan şarkısından sonra 3 Adamın sempatik sunucularından İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koça: Şarkı öyle değil öyledeğil kusura bakmayın diyerek yakışlık şarkıcıya takıldı. Salonda adeta kahkaha tufanı yaşandı.

3 ADAM

3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tvde yayına başlamış, Acun Medyanın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında skeçler de yapmaktadır. Şu anda program cumartesi geceleri saat 23:15te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

O SES TÜRKİYE

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011de Türkiyede Show TVde yayınlanmaya başlanan, 20122013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 20132014 sezonunda Acun Ilıcalının satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medyanın, sunuculuğunu Acun Ilıcalının yaptığı, ses yarışması programıdır.

Ahmet Parlak kahkaha tufanı izle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır