Kanal D Hıçkırık günlük dizi oyuncu kadrosu ve Hıçkırık konusu

Kerime Nadir'in eseri Hıçkırık, dizi uyarlaması ile Kanal D ekranlarında olacak. Peki Hıçkırık oyuncuları ve günlük dizi Hıçkırık başlama tarihi hakkında gelişmeler neler?

Haberler 01.12.2017 - 17:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kanl D Hçkrk oyuncular, dizinin balayacann açkland ilk günden beri merkla beklenmekte. Kerime Nadirin eseri Hçkrk, dizi uyarlamas ile Kanal D ekranlarnda olacak. Peki Hçkrk oyuncular ve günlük dizi Hçkrk balama tarihi hakknda gelimeler neler?

HIçKIRIK KÜNYES

Barollerini Sezgi Sena Akay, Bar Arda Hacolu, Selçuk Özer ve Nurseli diz,in paylatklar dizinin yönetmenliini Frat Gürsoy, senaryosunu ise Redife Zerener, Gökhan Korkusuz kaleme alyor.

GÜNLÜK DZ HIçKIRIK KONUSU

Kanal D ekranlarnda balamas için gün saylan dizi Hçkrk dizisi konusu u eklide. Kenan ve Nalann acl ve imkansz aknn anlatld dizinin genel hikayesi öyle; Kenan, çocuk yata ailesini kaybetmi ve yetimhanede geçirdii ac dolu yllardan sonra stanbulun en zengin iadamlarndan Azmi Karaolu onu bulmutur. Azmi Bey, Kenana sahip çkm ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konana almtr. Kenann hayatn asl deitiren ise, Azmi Beyin evinde henüz çocuk yatayken tant Azmi Beyin kz Nalan olmutur. Kenan ve Nalan birlikte büyümü birbirlerinin en yakn dostu, srda haline gelmilerdir. Bu yaknlk, aradan geçen 15 ylda büyük bir aka dönüür. Günümüzde iki genç de 20li yalarn ortalarna gelmitir. Birbirlerine delicesine aklardr ancak bu ak itiraf edecek cesareti bulamamaktadrlar. Kenan ve Nalann hayatn altüst eden kii ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan lhami olur.

HIçKIRIK OYUNCU KADROSU

Dizinin barollerinde Sezgi Sena Akay (Nalan), Bar Arda Hacolu (Kenan) ve Selçuk Özer (Azmi) yer alrken usta oyuncu Nurseli diz (Perihan), Meltem Pamirtan (Vesime), Kemal Okan Özkan (lhami), Emre demir (Engin), Erdoan Aydemir (Kutsi), Tuçe Baltal (Hayat), Ceylan Ylmaz (Asl) , Sibel Aytan (Selin), Özge Akdeniz (Gonca), Emin Gümükaya (Remzi), Rukiye Sardemir (Cemile), Kübra Akn (Gülüm), Anl Kerimolu (Sinan) ve Tevfik Aygün Hiçylmaz (Burhan) yer alacak.

SEZG SENA AKAR HAKKINDA

Lise öretimini Erenköy Kz Lisesinde gören güzel oyuncu daha sonra Galatasarayda voleybol oynamaya balad ve zamanla Fenerbahçede altyapya girdi. 18 yana kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla likiler bölümünde okumaktadr. 2012 ylnda 17 yandayken Best Model of Turkeyseçildikten sonra ayn yl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye içinde ün kazand.

2014 ylnda Kanal Dde yaynlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandrd. Ancak reytinglerin dümesi nedeniyle dizi final oldu.

2015 ylnda Ac Ak adl Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer barol olarak girdi. Ac Ak da düük reytingler sonucu yayn hayatna veda etti

Ana Sayfaya Git