Kiralık Aşk Son 25. Bölüm (11 Aralık) - Ömer ve Defne’nin yarışı

Star TV’nin fenomen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 25. Bölüm (son bölüm) izleyenlerini ekrana bağlamayı başardı. Her hafta reyting birincisi olan ve geçtiğimiz hafta ilk kez ikinci sıraya gerileyen Kiralık Aşk 11 Aralık 25. Bölümde Defne İz’i gördü ve çılgına döndü. Ömer’e tripler atan ama hala sevgisinden vazgeçemeyen Defne ne yapacağını bilemiyor. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detayları…

Haberler 11.12.2015 - 23:40 Son Güncelleme : 11.12.2015 - 23:40

Kiralık Aşk 11 Aralık 25. Bölüm (son bölüm) izleyebilir miyim diye soruyorsanız cevabınız burada. Kiralık Aşk son bölümünde; Defne ve Ömer arasındaki soğuk rüzgarlar devam ediyor. Yaseminin yeni şirketinde tasarımcı olarak çalışan Defne, Deniz Tranbanın gelip gitmelerinden rahatsız olmaya başladı. Defnenin en yakın arkadaşı İsmail ise Deniz Tranbanın Yaseminin şirketinin ortağı olduğunu bildiği için Denizi ima yoluyla tehdit etti. Defne İzin geldiğini asansörde öğrendi ve hem sinirleri zıpladı hem de aklından çıkaramadı. Bununla da yetinmeyip Ömere imalı bir şekilde trip atan Defne İz ile ilgili Ömere oldukça sinirli.

ÖMER VE DEFNENİN TASARIM SAVAŞI

Ömer, Defneyle ilgili mesajı Korayın ağzından yazan kişinin Sude olduğunu söyleyince Sinan sinir küpüne döndü. Sude de Defneye olan ilgini bildiğim için böyle yaptım. Sinan ve Sudenin arası açıldı ve kısa sürede düzeleceğe de benzemiyor. Defnenin ağabeyi ve Nihan ise evliliklerini doyasıya yaşayamamaktan şikayetçiler. Ömer Defneyi kafasından atamadığı için çizim yapamıyordu. Koray ise hırsızlık yaptı Ömer ve Sinan için ancak Ömer etik olmadığı gerekçesiyle kabul etmedi. Sinan Defnenin bilekliğinin kırılmasına sebebiyet verdiği için, ona çok muhteşem yeni bir bilekliği hediye olarak yolladı. Defne ve Ömerin geleceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Ömer ve Defne arasındaki tasarım savaşında son viraja girildi, büyük önem arz eden tasarım yarışmasında Ömer ve Sinan tartıştı, daha fazla dayanamayan Ömer Camı yumruğuyla kırdı. Ömer son nefeste işi ciddiye aldı.

KİRALIK AŞK 25. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 11 ARALIK İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır