Müge Anlı bugün tüm ekibi ile kayıp Çamlıbay'a ulaştı! Bakın nasıl!

İşte Müge Anlı bugün de güne bomba gibi başladı. Müge Anlı bugün kayıp Murat Çamlıbay'ın bulunması için ekibini seferber etti.

Haberler 11.09.2018 - 01:39 Son Güncelleme : 11.09.2018 - 01:45

Müge Anl bugün yaananlar herkesi çok artt. ATV ekranlarnn senelerdir sabah kuanda en çok izlenilen program Müge Anl, türlü türlü olaylar çözmede vakf bilir bir potansiyele hakim. Yllardr ATV Müge Anl programnda faili meçhul cinayetlerin çözümüne ve kayplar bulunmasna ahitlik ettik. te Müge Anl bugün de güne bomba gibi balad. Müge Anl bugün kayp Murat çamlbayn bulunmas için ekibini seferber etti.

Amerikada hayatn idame ettiren 73 yanda olduu örenilen Murat çamlbay, 6 Eylül Perembe günü Türkiyeye geldi. Demans hastas olduu örenilen 73 yandaki çalmbay, Atatürk Havalimanndan sonra izine rastlanamad. Gümrükten çkamadan sesi soluu kesilen çamlbay herkes merak etti.. Kardei Güne çalmbay, tüm havalimann altüst etti.

Müge Anl bugün Murat çamlbay ailesine kavuturdu.

MÜGE ANLI HAREKETE GEçT

Müge Anl çamlbayn bulunmas için tüm ekibini hareket geçirdi. Atatürk Havalimanna giden ekibi bir müjde bekliyordu. Tabii ki Murat çamlbayn ailesini de.

Adm adm sürülen iz den sonra Kameralar incelendi. Ve Murat çamlbayn izine rastland.Büyük bir heyecanla takip edilen çamlbaya Müge Anl ekibi ulat. Müge Anlnn yapt birkaç saatlik aramann sonunda Murat çamlbay, Atatürk Havalimannda uyurken bulundu.

Ana Sayfaya Git