Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı? 'Evet' diyen Boz'a Enver hançeri

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı mı? Murat Boz'un kaçamak gecesinde bu yana bu iddialar sosyal medyayı sarsmakta. Murat Boz'un Candan kardeşler kaçamağı sonrasında Aslı Enver ile aralarının bozulduğu iddiaları geçtiğimiz günlerde yalanlandı.

Haberler 07.05.2017 - 14:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Murat Boz ve Asl Enver ayrld m? Murat Bozun kaçamak gecesinde bu yana bu iddialar sosyal medyay sarsmakta. Murat Bozun Candan kardeler kaçama sonrasnda Asl Enver ile aralarnn bozulduu iddialar geçtiimiz günlerde yalanland. Ve Murat Bozun evet kampanyasna katlmasnn Asl Enver tarafndan ho karlanmad ve sonrasnda da aralarnn bozulduu hatta evlerinin ayrld sosyal medya da iddia edildi

REFERANDUM ETKL OLDU

Posta gazetesinin haberine göre; Ayrlk sebebi Murat Bozun kaçama deilmi. Ayrlk da 1 hafta önce olmam. Asl Enver, Yeniköyde Bozla oturduklar evden Nisan banda ayrld. 16 Nisan Referandumu öncesinde Murat Bozun evet kampanyasna katlmas Asly üzdü. Murat Boz Hata ettin, sanatç siyasete karmamal diyen Asl Enverin bu kararn ailesi de destekledi. Asl Enver 1 ay önce ilikiyi bitirmi.

HANET M?

Son günlerde magazin gündemi bomba bir iddiayla sarsld. Asl Enver ile ilikilerini gözden geçirme karar aldklar konuulan Murat Boz ve Eser Yenenlerin bir araya geldii gecede ikiliye te Benim Stilim yarmasyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeler ile Özge Bitmez adl kadn da elik etti. lerleyen saatlerde mekandan tek bana ayrlan Murat Boz, lüks aracyla çkt ksa sahil turunun ardndan Eser Yenenlerin Beikta-Levazmdaki evine gitti. Ksa süre sonra üç kadnn da ayn eve girdii görüldü. Sabah saat 05.40ta evden koar adm çkan Candan kardeler, o srada görüntülendiklerini fark edince panie kapld. Bu haberin yaylmas ardndan Murat Boz, Asl Envere ihanet mi? etti sorusu gündeme geldi. Bir süre sessizliini koruyan Murat Boz iddialara, sosyal medya hesabndan yant verdi.

çkan haberlerin ardndan Murat Boz, Instagram sayfasnda bir açklama yaynlad. Ünlü arkc Bugün hakkmda çkan ihanet haberleri tamamyla gerçek ddr. hanet söz konusu deildir. Tandm, tanmadm bir çok insann bulunduu bir ortamda bulunmaktan baka öte bir durum yoktur dedi.

GURUR DUYUYORUM DEMT

Her hafta kaçrmadan ekrann bana geçtiini söylenen Murat Boz , stanbullu Gelinde oynayan Asl Enverin performans için Hayranlkla izliyorum ve sevgilimle gurur duyuyorum, Türkiyede balca oyuncular arasnda sayarm dedi.

Bu iltifatlar karsnda utanan Enver, Bunlar benim yanmda sormak zorunda msnz? Ben utanyorum beni övünce dedi.

Ana Sayfaya Git