Oğuzhan Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in aldığı ücret dudakları uçuklattı

Son günlerin çok konuşulan ismi Oğuzhan Koç ile birlikteliğinden bahsettiren Yağmur Tanrısevsin, yeni reklam filminden aldığı ücret ile dudakları adeta uçuklattı. Yağmur Tanrısevsin bir hafat da 900 bin lira kazandı

Haberler 02.05.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ouzhan Koç ile birlktelii sonrasnda adndan skça bahsedilen Yamur Tanrsevsin, bir kozmetik devinin reklamarnda yer alacak. Reklam filmi için Brezilyaya giden Tanrsevsinin ald ücret dudaklar uçuklatt. Yaplan reklam anlamasnda Yamur Tanrsevsin, reklam çalmalar haftasnda tam 900 bin lira kazand.

MAYIS KRALçES LE ADINDAN BAHSETTRMT

ki yl önce Mays Kraliçesi dizisiyle ekranda olan Yamur Tanrsevsin, reklam filmi için Brezilyaya gitti. Be gündür Sao Paulo ehrinde olan oyuncu, bir kozmetik markasnn yüzü oldu. Brezilyada kamera karsna geçen ve objektife poz veren Yamur Tanrsevsinin sekiz gün sürecek çekim için 900 bin TL ald iddia edildi. Oyuncu, Sao Paulodan sonra Salvadora geçerek çekimlere devam edecek. Ouzhan Koçla evlilie giden beraberliiyle gündemde olan Yamur Tanrsevsin, setten kalan zamanlarnda ehri dolamay da ihmal etmiyor. Milliyetin haberine göre genç oyuncu, önceki gün duvarlarn grafitilerle süslü Beco do Batman gezdi. çektirdii fotoraflar Instagramdan paylaan genç oyuncuya binlerce beeni gelirken, ünlü isimler de yorum yapmay ihmal etmedi.

YAMUR TANRISEVSN HAKKINDA

Austos 1990 tarihinde Mersinde domutur. Aslen Mersinlidir. Mersinde büyüdü. lkokul, ortaokul ve liseyi Mersinde okudu. Üniversiteyi kazannca 2010 ylnda geldii stanbulda Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümüne okumaktadr. Craft Oyunculuk Atöylesinde eitim almaya baladktan bir yl sonra bal olduu ajanstan gelen teklif üzerine 2011 ylnda barollerini Hazal Kaya , çaatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin çekmezin paylat Adn Feriha Koydum adl dizide rol alarak oyunculuk hayatna balamtr.

Ana Sayfaya Git