Paramparça 41. bölüm (Son Bölüm) Yeni aşk -

Star Tv'de pazartesi akşamları yayınlanan ve reytingleri de adı gibi paramparça eden drama dizisi Paramparça'nın 41. bölümü nefes alınmadan izlendi nerdeyse. Paramparça 16 Kasım 41. Bölüm (Son Bölüm) izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. Paramparça 41. Bölüm'de en dikkat çeken sahne Dilara ve Harun'un romantik sahnesiydi.

Haberler 16.11.2015 - 23:57 Son Güncelleme : 16.11.2015 - 23:57

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçayın paylaştıkları Paramparça 41. bölümüyle 16 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara konuk oldu.

Paramparçanın son bölümünde izleyici şoka uğradı. Gülseren Hazalla uğraşırken, yine Cihana sığındı. Cihan Hazalı nüfusuna aldı ama daha büyük sorunlar çıktı. Harun ile Dilara arasında aşk kıvılcımları tutuşmaya başladı. Candan bu aşka şahit olurken, Haruna öfke kustu. Harun şimdi Candanı da devre dışı bırakmak zorunda.

PARAMPARçA 41. BÖLÜMÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Cihan, düşmanını sonunda tespit etti. Cihanın büyük düşmanı Harun.

PARAMPARçA 41. BÖLÜM ÖZETİ

Küllenen aşk alevleniyor

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Haruna çıkması onu iyice tedirgin eder.

Öte yandan Harunun Dilaraya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harunun romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harunun hedefinde bu kez Candan vardır.

Cihan,Hazalı nüfusuna alıyor

Hazalın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazalın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.

Hazalın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihandır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır