Poyraz Karayel 48. bölüm fragman son bölüm ! Poyraz Karayel 48. bölüm neler olacak? Poyraz Karayel 48. bölüm fragman

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanına Adil Sema'nın kafasını öyle bir karıştıracak ki! Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Haberler 09.03.2016 - 01:19 Son Güncelleme : 09.03.2016 - 01:19

çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanına Adil Semanın kafasını öyle bir karıştıracak ki! Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kanal Dnin sevilen dizisi Poyraz Karayel yepyeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ile bombayı patlattı. Sema silahı eline alıyor ve Neşetin peşine düşüyor. Peki Sema, Neşete ulaşabilecek mi? Neşet hakkında herkesi şaşırtacak gerçek ne? Tüm bu soru işaretleri yeni bölümde yanıtını bulacak. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunların başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 48. bölümüyle 9 Mart çarşamba akşamı Kanal Dde!

POYRAZ KARAYEL 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal Dnin ve Türk televizyonlarının en popüler dizilerinden biri olan Poyraz Karayel yeni bölümümde yaşanacaklar şöyle; Adilin Beni öldürürseniz Seferi bulamazsınız sözleri, Semanın kafasını karıştırmaya yetmiştir. Böylece Adilin oradan kurtuluş bileti, Sema olur. Adil bir kere daha ellerinden kaçmıştır ve Bahrinin daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Eski dostları da bükemediğin bileği öpeceksin diyerek Bahriyi, Adile boyun eğmeye ikna etmeye çalışır.Bu duruma en çok içerleyen Ayşegül olur, babasının pes etmesini engellemenin bir yolunu aramaya başlar. Sonunda Poyrazdan hiç kendisinden beklenmedik bir şey ister. Poyraz Katayelin yeni bölümünde Poyraz ve ekibi ilk defa Adilin bir zayıf noktası olduğunu keşfederler. Bu zayıf nokta Adilin büyük oğlu, Poyrazın abisi Neşet Topaldır. Neşet Topal, Adilin elinden kaçmıştır. Peşinde hem Adil, hem Poyraz ve ekibi, hem de onu Adile vererek Seferi almayı uman Sema vardır. Peki hangisi Neşete ilk ulaşacaktır?

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslanın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulanın yazdığı, yönetmenliğini çağrı Vila Lostuvalıın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunların paylaştıkları televizyon dizisi.

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiriyle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegülün, yanına girdiği patronu Bahri Ummanın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegülün Bahrinin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaza emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyrazın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

İlker Kaleli Ahmet Poyraz Karayel 1-

Mayıs 1981 doğumludur. Adil Topalın oğlu, Meltemin ağabeyi, Sinanin babası ve Begümün eski eşidir. 3 yaşındayken babasının bir arkadaşı tarafından kardeşiyle birlikte İsmail Karayele evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar Poyraz babasının İsmail Karayel olduğunu sanmıştır. Dizinin ilk sezonunda Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şubesinde polis olan Poyraz, bir iftira sonucu hapis cezası alır ve oğlunun velayeti eski kayınpederi Ünsala verilir. Hapisten çıktıktan sonra hem oğlunun velayetini geri alabilmek için, hem de takip etmek için Bahri Ummanın yanında işe başlar, fakat daha sonra polis olduğu ortaya çıkınca ayrılır. İkinci sezonun başında yine Organize Suçlar masasında başkomiser olan Poyraz, daha sonra terfi alarak emniyet amiri olmuştur. Başkaları tarafından serseri bir tip olarak görülse de, aslında çok iyi bir insandır. Hayatı boyunca sevgi görmediğinden yakınır. Oğluna çok düşkündür. Ayrıca Bahri Ummanın kızı Ayşegül ile de aşk yaşamaktadır. Dizinin 41. bölümünde Ayşegül ile evlenme kararı almıştır. 44. bölümde ise polislikten istifa etmiş ve Ayşegülü kürtaj eden doktorun peşine düşerek onu öldürmüştür.

Burçin Terzioğlu Ayşegül çilingir (Umman)

1- Bahrinin kızı, Sadreddinin kardeşi. 1985 doğumludur. İlk adı Müzeyyendir. Babası ile arası soğuk olduğu için annesinin soyadı olan çilingir soyadını kullanmaktadır. Kardeşi Onurun ölümünden dolayı babası ve ağabeyini suçladığı için yıllarca onlarla görüşmeyi reddetmiş, onların içinde bulunduğu karanlık dünyadan kendisini soyutlamıştır. Kardiyologdur ve dizinin ilk sezonunda Zaferin kızının doktorluğunu yapmış, ayrıca bir tedavi merkezinde de çalışmıştır. Güzel, zeki ve güçlü bir kadındır. Bindiği takside tanıştığı Poyraz ile daha sonradan sevgili olmuştur. Bazen aralarında kavgalar yaşansa da, yine de Poyraza aşıktır. Dizinin ikinci sezonunda ise Despinanın açacağı hastanenin işleriyle uğraşmaktadır. Dizinin 41. bölümünde hamile olduğunu öğrenmiştir ve Poyraz ile evlenmeye karar vermiştir. Ancak 43. bölümde Adil Topalın emriyle kürtaj olmak zorunda kalarak bebeğini kaybetmiştir.

Musa Uzunlar Bahri Umman

1- Ayşegül ile Sadreddinin babasıdır. Bahri Baba olarak da bilinmektedir. İstanbulun en ünlü mafya ailelerinden birinin başındadır. Sert ve acımasız bir görüntüsü olsa da, aslında merhametli bir insandır. Etrafında çok saygı görür. Dizinin ikinci sezonunda torunu Hasanın doğmasıyla işlerden elini eteğini çekmiş, koltuğunu oğlu Sadreddine devretmiştir. Babasını öldürdüğü için çok eskiden beri Adil Topala düşmandır.

İdil Fırat Despina

27- Metenin müvekkili, Dafnenin teyzesidir. Rum asıllıdır. Amcasından kendisine yüklü bir miras kalmıştır ve bunu bir hastane açarak değerlendirmek istemektedir. Ayrıca yine amcasından kalan miras dolayısıyla bir bankanın ortaklarından biridir, ancak Adil Topal bu bankayı satın almak istemektedir ve bu yüzden kendi adamlarını yollayarak Despinayı korkutmaya çalışır. Bunun üzerine Despina, Bahriden yardım ister. çok narin, kibar bir kadındır.Bahriden hoşlanmaktadır.

Ali İl Sadreddin Umman 1- Bahrinin büyük oğlu, Ayşegülün ağabeyi, Songülün kocasıdır. 10 Mart 1978 doğumludur. Hayatı boyunca babasından yeterli sevgi ve saygıyı göremediğini düşünmekte, karısı Songülün de doldurmasıyla bunu sürekli dile getirmektedir. Manyak veya psikopat olarak anılacak kadar şiddet eğilimlidir. Dizinin ilk sezonunda Poyrazı kıskanmasından ötürü ondan nefret etmekteyken, ikinci sezonda biraz daha yumuşamıştır. Oğlu Hasanın kendisinden olmadığını öğrendiğinden beri Songülden ayrılmanın yollarını aramaktadır. Yine dizinin ikinci sezonunda, babasının koltuğunu teslim almış ve baba olmuştur. Dizinin 44. bölümünde Adil Topalın adamları tarafından vurularak komaya girmiş, daha sonra komadan çıkmıştır.

Şebnem Hassanisoughi Begüm Özbakan

16- Poyrazın eski eşi, Sinanın annesidir. Bir süre İsviçrede alkol bağımlılığı tedavisi gördükten sonra Türkiyeye dönmüştür. Poyraza hala aşıktır ve bu yüzden Poyraz ile Ayşegülün arasını bozmaya çalışır. Tek istediği Poyraz ve Sinan ile birlikte yeniden mutlu bir aile kurmaktır. Bazı ruhsal sorunları nedeniyle bir süre akıl hastanesinde tedavi görmüş, hastaneden çıktıktan sonra Poyrazdan Sinanı uzaklaştırmak için uğraşmıştır.

Hare Sürel Meltem Karayel

26- Poyrazın kız kardeşi, Adil Topalın kızıdır. 1984 doğumludur. Henüz birkaç aylıkken babasının bir arkadaşı tarafından ağabeyi ile birlikte İsmail Karayele evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar babasını İsmail Karayel sanmıştır. Bilgisayar mühendisliği mezunudur ve hackerlık yapmaktadır. Küresel sermayeye karşı bir tutum izlemektedir. Yıllar sonra, erkek arkadaşının ölümünden sorumlu tuttuğu Poyraz ile karşılaşmıştır. Adil Topalın peşindedir ve bu yüzden Poyraz ile birlikte hareket etmektedir. Dizinin 44. bölümünde Zülfikar ile aşk yaşamaya başlamıştır.

Ata Berk Mutlu Sinan Karayel 1- Poyraz ile Begümün oğlu. 9 yaşındadır. İlkokula gitmektedir. Yaşına göre oldukça zeki bir çocuktur. Babasına çok düşkündür. Annesiyle babasının ayrı olmasından ötürü mutsuzdur ve zaman zaman bunu dışarıya yansıtır. Ayşegül ile de arası çok iyidir. Dizinin ikinci sezonunda doğum gününde Adil Topalın adamları tarafından vurulmuş, fakat yaralı olarak kurtulmuştur.

Celil Nalçakan Zülfikar Ülgen

1- Bahrinin adamlarından biridir. Sol görüşe sahiptir ve bunu sık sık dile getirir. Hayattaki her şeyi kapitalizme bağlar ve yaptığı konuşmalarla zaman zaman çevresindekileri sıkar. çok cesur ve mert birisidir. İlk sezonda birlikte olduğu çiğdem ile hapse girmesi sonucu ayrılmış, fakat onu hiç unutamamıştır. Dizinin ikinci sezonunda ise fikirlerinin oldukça uyuşması ve biraz hoşlanması nedeniyle Meltem ile yakınlık kurmuştur. Dizinin 44. bölümünde aşkını itiraf etmiş, böylece Meltem ile aşk yaşamaya başlamıştır.

Emel çölgeçen Sema Koral Kılıçaslan

1- Bahrinin avukatı. 1977 doğumludur. 6 yaşındayken babası savcı Erdem Koral öldürülmüş ve bunun sonucunda Bahrinin evinde büyümüştür. Bu yüzden Sadreddin ve Ayşegül ile kardeş gibidirler. Soğuk ve mesafeli bir görüntüsü olmakla birlikte, çok güçlü ve akıllı bir kadındır. Önceleri aşkına karşılık vermediği Sefere daha sonradan aşık olmuştur, ancak tam onunla evlenecekken nikah masasında Seferi terk etmiş, fakat dizinin 39. bölümünde evlenmiştir. Dizinin ikinci sezonunda yaşadığı sağlık problemi sonucu 5 yıl ömrünün kaldığını öğrenir ve bunu dışarıya yansıtmamak için çok uğraşır. Dizinin 46. bölümünde Sefer ile birlikte yetiştirme yurdundan Anıl isimli bir çocuğu evlat edinmiş, fakat aynı bölümde Seferi kaybetmiştir.

Cem Cücenoğlu Taş Kafa

1- Bahrinin adamlarından biridir. Gerçek ismi dizide söylenmemiştir. Dizinin ilk sezonunda Sefer ve Zülfikara göre biraz daha geri plandadır. Oldukça saftır, ancak çok güçlüdür ve iri görüntüsünden dolayı ekibin kas gücü görevini görmektedir. Dizinin ikinci sezonunda Bahrinin evinde yardımcı olarak çalışan Ümrana aşık olmuştur, fakat henüz bunu söylememiştir.

Ece Özdikici Songül Umman

1- Sadreddinin karısı, Bahrinin gelini. Mersinlidir. 19 yaşındayken hukuk fakültesi okumak için geldiği İstanbulda Sadreddin ile tanışmış ve onunla evlenmiştir. Sadreddinin kısır olması sebebiyle bir başkasından hamile kalmış ve Hasanı doğurmuştur. Oldukça sinsi ve iki yüzlüdür. Dizinin ikinci sezonunda Sadreddini sürekli oğlunun kendisinden olmadığını söylemekle tehdit etmekte ve bu yüzden Sadreddinin işini zorlaştırmaktadır.

İsmail Düvenci Albay Cevher Güngören

1- Poyrazın alt komşusu. Emekli albaydır. Hemen hemen her zaman üniformasıyla gezer. İsanın ödevleri konusunda zaman zaman Poyrazla şaka yollu tartışırlar. Resim yapmayı çok sever. çok iyi yüreklidir.

Gülçin Hatıhan Ümran Özer

1- İsanın annesi. Poyrazın üst kat komşusudur. Dizinin ikinci sezonunda Bahri Ummanın evinde yardımcı olarak çalışmaya başlamıştır. çok iyi ve yufka yürekli bir kadındır. Televizyonda dizi izlemeyi çok sever.

Ana Sayfaya Git