Rüzgar Erkoçlar'da tuzlu kahveden nasibini aldı

Geçtiğimiz hafta nişanlanan Rüzgar Erkoçlar'ın nişan fotolarından çok nişanlısının kim olduğu merak edildi. Nişanda içtiği tuzlu kahveyi sosyal medyada paylaşan Rüzgar Erkoçlar'ın mutluluğu da an an takip edildi

Haberler 05.03.2017 - 23:34 Son Güncelleme : 05.03.2017 - 23:46

Geçtiimiz senelerde ameliyat ile cinsiyetini deitiren ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, uzatmal ak ile geçtiimiz hafta evlilik yolunda ilk adm atm ve nianlanmt. Aradan geçen bir hafta sürecinde tüm meraklar gideren Erkoçlar, nian karelerini sosyal medya adresi olan nstagram hesabndan paylat. Tuba Beyazolu ile bir süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar, bilindii üzere sosyal medya üzerinden paylamlar ile genç kzlarn binlerce beenisini kazanrken, nianls ile paylat fotoraflar da çok ilgi gördü. imdilerde herkes Rüzgar Erkoçlarn nianlsnn kim olduunu ve mesleinin ne olduunu merakla aramakta.

SOSYAL MEDYADAN PAYLATI

OYuncu Rüzgar Erkoçlar, Tuba Beyazolu ile nianndan yaklak bir hafta sonra törenden çekilen bir kareyi kendi Instagram hesabndan yi eyler genelde beklenmedik ekilde olur anlamna gelen ngilizce Good thinks mostly happen unexpectedly notuyla paylat.

RÜZGAR ERKOçLAR HAKKINDA

Oyunculua on yanda oynad reklam filmleriyle balayan Erkoçlar, 15 yandayken oynad Molped reklamyla ünlenmitir. Ardndan birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçinin barolü oynad Seni Yaatacam adl dizide oynamaya balam, bu dizinin ardndan Kadir nanrn barolde olduu Bütün çocuklarm adl dizide oynamtr. Oyuncu, en çok Emret Komutanm adl dizi ve ayn ada sahip sinema filminde canlandrd Foto Fato rolü ile tannmaktadr.

20 ubat 2013 tarihinde müzik yapmcs Erol Kösenin Erkoçlar hakknda Twitterda yaynlad mesajda, oyuncunun cinsiyet deitirme ameliyat geçirerek erkek olduu iddia edildi. Oyuncu ve kardei tarafndan yalanlanan iddia daha sonra doruland ve oyuncunun yeni adnn Rüzgar olduu aktarld. Erkoçlar, Aye Armana verdii, 24 ubat 2013te yaymlanan röportajnda iki yldr hormon tedavisi gördüünü ve üç hafta önce de cinsiyet deitirme ameliyat geçirdiini açklad

Ana Sayfaya Git