Seda Sayan bir evliliği daha bitirdi! Sırada kim var?

Seda Sayan, 6 yıldır birlikte olduğu Erkan Çelik’le ilişkisini noktaladığı yönündeki haberleri, basın merkezlerine gönderdiği yazılı açıklamayla doğruladı.

Haberler 11.03.2017 - 13:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ani bir kararla sevgilisi Erkan çelikle ilikisini noktalayan ve yaklak 1 milyon takipçisinin olduu Instagram hesabn kapatan Seda Sayan, yapt yazl açklamayla da ilikilerini noktalandrdklarn duyurdu.

Seda Sayan, youn i hayat ve geçen zamann ilikiyi tükettiini, bu nedenle ayrlk karar aldklarn belirtti.

YAPIMCILARIMIZI DETRME GERE DUYMADIK

Seda Sayan açklamasnda öyle dedi: Söz yazar Erkan çelik ile sevgi, sayg ve sadakat çerçevesinde devam eden beraberliimizde ak, dostluu ve i arkadaln hepinizin gözleri önünde yaadk. Hayatn yüklerini beraber omuzlayp büyük emeklerle var ettiimiz bu ilikide, gerek youn i hayatlarmzn gerekse 6 yllk beraberliin getirmi olduu yorgunlukla maalesef ilikimizi tüketme noktasna geldik. Bu sebeple ayrln bizler açsndan yaplacak en doru tercih olduuna karar verdik. Bu ayrlk elbette ki sadece aramzdaki ak ilikisi ile snrl kalacaktr. arkadalmz ve dostluumuz bakidir. Öyle ki Erkan Bey ile yapmclarmz deitirme gerei bile hissetmedik. Tüm bu süreçte birbirimize verdiimiz kymet hiç eksilmemi hatta artmtr. Bundan sonras için birbirimizin mutluluundan baka bir temennimiz olamaz.

Kaynak: Posta

Ana Sayfaya Git