Survivor All Star yeni Bölüm (7 Haziran) fragmanı- Kolyeyle İstanbul'a gidersin!

Survivor All Star 7 Haziran 71. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Survivor All Star Pazar günü dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Pazar günü fragmanında Acun’un Turabi’yi konseyde bir kez daha uyardığını göreceğiz. Çok kritik bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ama kim kazanacak? Gibi sorular cevap bulacak. İşte Survivor All Star yeni bölüm (71. Bölüm) 7 Haziran fragmanı ile alakalı detaylar...

Haberler 07.06.2015 - 01:59 Son Güncelleme : 07.06.2015 - 01:59

EMRE ATEŞ

Survivor All Starda dün akşam oynanan ödül oyununu Gönüllüler yine kazandı. Bu akşam oynanan Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Adada Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerilim ne durumda. Pazar günü Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ancak akıllarda merak konusu olan bir sürü soru var. İşte Survivor All Star 7 Haziran 71. Bölüm fragmanı yayınlandı.

SURVIVOR ALL STAR 71. YENİ BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Survivor yeni bölüm 71. Bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Gönüllüler takımndan Turabi verdiği röportajda Ben Survivora sevdalıyım. Buradakiler gibi aşık değil. Aşk hevesin bitene kadar, Sevda nefesin yetene kadar diye konuştu.

İLK ADAY KİM OLACAK?

En çok merak edilen bir diğer konu ise Survivorda dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın konseyde kimi göndereceği. Biliyorsunuz Survivor All Starda Pazar günleri dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve kaybeden takım adadan gitmesini istedikleri isimleri yazıp, eleme adayı olarak öne çıkarıyorlar. Ada konseyinde Acun Ilıcalının Turabiyi tıpkı dünkü ödül oyunundaki gibi uyarıyor. Acun Ilıcalı konseyde ilk olarak Turabiyi uyarmak zorunda olduğunu belirterek; Bir kere olsaydı, açıkçası hoş görecektim, kolyeyi taktın sen, aynı tarzda devam edersen kolyeyle beraber İstanbula gidersin yani diye sert bir şekilde Turabiyi uyarıyor.

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 71. Bölüm 7 Haziran dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor All Star 7 Haziran Pazar (bu akşam) saat 20.00de TV8de!

SURVIVOR ALL STAR 71. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır