Tatlı İntikam da reytinglere kurban oldu final yapıyor

Tatlı intikam'da reyting kurbanı oldu. 12 Kasım'da yayınlanacak 30. yeni bölümü ile dizi final yapacak.

Haberler 09.11.2016 - 13:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatl ntikam final karar verdi. Kanal D ekranlarnda Leyla Lydia Tuutlu ve Furkan Andçn barollerini oynad ve 26 Mart tarihinde yayn hayatna balayan ve ilk zamanlarda reytingleri zorlayan dizi de son zamanlarda yaanan reyting ktl, dizinin de sonunu getirdi. Sosyal medya da herkesin konutuu romantik komedi dizisi, son zamanlarda istedii revaca ulaamamt. D yapmn yapmcln yapt ve Aye Durmazn yapmn üstlendii dizi 12 Kasm Cumartesi yaynlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

TATLI NTKAM VEDA EDYOR

12 Kasmda yaynlanacak olan 30. yeni bölümü ile final yapacak olan Tatl ntikamn son bölümünde neler olaca da merak konusu oldu. Barollerini Leyla Lydia Tuutlu ve Furkan Andçn, paylat, oyuncu kadrosunda lker Kzmaz, Eylül Su Sapan, çar çtanak gibi isimlerin yer ald Tatl ntikam, 12 Kasm Cumartesi akam yaynlanacak olan 30. bölümüyle final yapacak.

PELNN FADES

Sinan ve Bar arasndaki sava artk had safhaya ulamt. Pelinin kalbini yeniden kazanmak isteyen Sinan ve en az onun kadar hrsl olan Bar arasndaki sava o kadar büyüdü ki polis bile iin içine kart. Gözünü karartan Sinan, Barn mekann motosikletiyle bast. Mekan basacak kadar kendisini kaybeden Sinan, apar topar tutukland. kili arasndaki gerilimde zor durumda kalan ise Pelin oldu. Sinan kurtarabilecek tek ey ise Pelinin ifadesiydi.

Ana Sayfaya Git